מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת פירורית, משטחים 2/3 ממנה על תבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ) ודוקרים במזלג.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. עוגת תפוחים ופירורים ב-5 דקות
.
שלב 2
0 דקות
מורחים את מלית התפוחים ומפוררים מעל את יתרת הבצק. מפזרים אגוזים קצוצים,
שלב 3
30 דקות
אופים בחום בינוני כ-30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
שלב 4
0 דקות
כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת פירורית, משטחים 2/3 ממנה על תבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ) ודוקרים במזלג.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. עוגת תפוחים ופירורים ב-5 דקות
.
שלב 2
מתוך
4
מורחים את מלית התפוחים ומפוררים מעל את יתרת הבצק. מפזרים אגוזים קצוצים,
שלב 3
מתוך
4
אופים בחום בינוני כ-30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
שלב 4
מתוך
4
כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0