דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוחים לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוחים לפסח

עוגת תפוחים לפסח

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מוסק ראובן
עוגת תפוחים עם צימוקים, שקדים ואגוזים מקמח תפו"א וקמח מצה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצה
0.25  כוס
שמן קנולה
1  כוס
קמח תפוחי אדמה
0.5  כוס
קמח מצה
0.25  כוס
סוכר לבן
1  קורט
מלח
4 
תפוח עץ קלופים, מנוקים מליבות ופרוסים
0.5  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
צימוקים
0.25  כוס
שקדים
2  כפיות
קינמון טחון טחון
1  כפית
מיץ לימון
0.25  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
אגוזים
1  כפית
קינמון טחון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טורפים יחד את כל חומרים הבצק - ביצים, שמן, קמח תפו"א, קמח מצה, סוכר (רבע כוס) ומלח לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית 28 משומנת.
  • שלב 2

    0 דקות
    למלית: מערבבים יחד את כל חומרי המלית - תפוחי עץ, סוכר (חצי כוס), צימוקים, שקדים, קינמון (2 כפיות) ומיץ לימון ושוטחים על הבצק שבתבנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים יחד את חומרי הציפוי - סוכר (חצי כוס), אגוזים וקינמון (2 כפיות) וזורים על המלית.
  • שלב 4

    45 דקות
    אופים כ-45 דקות בחום בינוני. בתיאבון ובהצלחה.
עוגת תפוחים לפסח

שלב 1 מתוך 4

טורפים יחד את כל חומרים הבצק - ביצים, שמן, קמח תפו"א, קמח מצה, סוכר (רבע כוס) ומלח לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית 28 משומנת.

עוגת תפוחים לפסח

שלב 2 מתוך 4

למלית: מערבבים יחד את כל חומרי המלית - תפוחי עץ, סוכר (חצי כוס), צימוקים, שקדים, קינמון (2 כפיות) ומיץ לימון ושוטחים על הבצק שבתבנית.

עוגת תפוחים לפסח

שלב 3 מתוך 4

מערבבים יחד את חומרי הציפוי - סוכר (חצי כוס), אגוזים וקינמון (2 כפיות) וזורים על המלית.

עוגת תפוחים לפסח

שלב 4 מתוך 4

אופים כ-45 דקות בחום בינוני. בתיאבון ובהצלחה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • אביב
  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה ב- 5 דקות

    עוגת גבינה ב- 5 דקות

    60 דקות קל
  • עוגת שוקולד שילדים אוהבים

    עוגת שוקולד שילדים אוהבים

    120 דקות בינוני
  • עוגת גבינה לימונית הפוכה

    עוגת גבינה לימונית הפוכה

    30 דקות בינוני
  • ארטיק עוגת גבינה ולימון

    ארטיק עוגת גבינה ולימון

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים