המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכמות מתאימה לתבנית בגודל 20*20 ס"מ.
מכניסים לסיר רחב את התפוחים, הסוכר והקינמון ומבשלים עד שהתפוחים מתרככים. מוסיפים אינסטנט פודינג ומבשלים 2 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומצננים.
להכנת הקרם: מערבבים מסקרפונה עם אבקת סוכר עד שהגבינה מתרככת. מוסיפים שמנת ומקציפים לקרם יציב.
להרכבת העוגה: מסדרים שכבת ביסקוויטים ומברישים אותם בחלב. שופכים מעל את תערובת התפוחים המבושלים ומיישרים. מוסיפים מעל את הקרם ומיישרים.
להכנת הפירורים: מכניסים למעבד מזון פתיבר, סוכר וקינמון וטוחנים לפירורים קטנים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים. מפזרים את הפירורים מעל לשכבת הקרם. מכניסים את העוגה להתייצבות במקרר למשך כ-4 שעות. שומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0