דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוחים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוחים

עוגת תפוחים

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ברוריה זריהם [ רובי התותחית]
מתכון נהדר ופשוט לעוגת תפוחים טעימה. מומלץ מאוד למי שאוהב קינמון ותפוחים, שילוב מנצח

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
ביצה
5 
תפוח עץ ירוקים חתוכים לקוביות
1  טיפה
מרגרינה
2  גביעים
סוכר לבן
350  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  שקית
אבקת אפייה
1  כוס
חלב
2  גביעים
סוכר לבן
1  כף
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפזרים מעל התפוחים את הקינמון, ומשרים כשעה לספיגת הטעמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים 7 חלבונים וכוס סוכר, עד לקבלת קצף אוורירי ונפוח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את החלמונים עם המרגרינה ו-2 כוסות סוכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את הקצף הלבן בזהירות עם תערובת הצהובים. מוסיפים בהדרגה קמח, חלב ואבקת אפייה, ומערבבים בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את התפוחים עם שאר החומרים.
  • שלב 6

    0 דקות
    משמנים תבנית גדולה, ושופכים את התערובת לתוכה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות, עד להזהבה. בודקים מדי פעם עם קיסם עץ אם העוגה מוכנה. בתיאבון!
עוגת תפוחים

שלב 1 מתוך 7

מפזרים מעל התפוחים את הקינמון, ומשרים כשעה לספיגת הטעמים.

עוגת תפוחים

שלב 2 מתוך 7

מקציפים 7 חלבונים וכוס סוכר, עד לקבלת קצף אוורירי ונפוח.

עוגת תפוחים

שלב 3 מתוך 7

מערבבים את החלמונים עם המרגרינה ו-2 כוסות סוכר.

עוגת תפוחים

שלב 4 מתוך 7

מערבבים את הקצף הלבן בזהירות עם תערובת הצהובים. מוסיפים בהדרגה קמח, חלב ואבקת אפייה, ומערבבים בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף.

עוגת תפוחים

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את התפוחים עם שאר החומרים.

עוגת תפוחים

שלב 6 מתוך 7

משמנים תבנית גדולה, ושופכים את התערובת לתוכה.

עוגת תפוחים

שלב 7 מתוך 7

מחממים תנור ל-180 מעלות, עד להזהבה. בודקים מדי פעם עם קיסם עץ אם העוגה מוכנה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים