המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
שוטפים את השוקיים או הכרעיים במים ומנגבים היטב.
מניחים את חלקי העוף והירקות בתבנית. יוצקים על הכל את הסויה, הדבש והשמן ומערבבים היטב. לגרסה פיקנטית/חריפה ניתן להוסיף צ'ילי חריף יבש.
מכסים בנייר אפייה רטוב, מכניסים לתנור ואופים במשך שעה.
אחרי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד 5-10 דקות, עד להשחמה של העוף. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1