המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
שוטפים את השוקיים או הכרעיים במים ומנגבים היטב.
מניחים את חלקי העוף והירקות בתבנית. יוצקים על הכל את הסויה, הדבש והשמן ומערבבים היטב. לגרסה פיקנטית/חריפה ניתן להוסיף צ'ילי חריף יבש.
מכסים בנייר אפייה רטוב, מכניסים לתנור ואופים במשך שעה.
אחרי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד 5-10 דקות, עד להשחמה של העוף. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0