דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף בסילאן ויין אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף בסילאן ויין אדום

עוף בסילאן ויין אדום

(0)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוף שהתבשל ברוטב עמוק של סילאן ויין, בגוונים עמוקים של בורדו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  נתחי
עוף שוק או משולש
1.5  כפות
סילאן
1.5  כפות
יין אדום
1  גבעול
סלרי
1.5  כפות
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פלפל
3  שיני
שום לא חובה
1 
בצל
0.5  כף
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצל ומטגנים בסיר עד שישחים מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מפזרים מעל את התבלינים, פפריקה ופלפל שחור.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את העוף.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מים בגובה העוף.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את רסק העגבניות.
  • שלב 6

    0 דקות
    חותכים את הכרפס, העלים והגבעול, ומוסיפים לתבשיל.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את הסילאן, היין, המלח והשום (לפי הטעם).
  • שלב 8

    0 דקות
    מבשלים שעה וחצי על אש נמוכה (להבה בינונית או גדולה).
  • שלב 9

    0 דקות
    שמים לב לכמויות הרוטב בתבשיל. *התוצאה: עוף ברוטב מדהים. בתיאבון!
עוף בסילאן ויין אדום

שלב 1 מתוך 9

חותכים את הבצל ומטגנים בסיר עד שישחים מעט.

עוף בסילאן ויין אדום

שלב 2 מתוך 9

מפזרים מעל את התבלינים, פפריקה ופלפל שחור.

עוף בסילאן ויין אדום

שלב 3 מתוך 9

מוסיפים את העוף.

עוף בסילאן ויין אדום

שלב 4 מתוך 9

מוסיפים מים בגובה העוף.

עוף בסילאן ויין אדום

שלב 5 מתוך 9

מוסיפים את רסק העגבניות.

עוף בסילאן ויין אדום

שלב 6 מתוך 9

חותכים את הכרפס, העלים והגבעול, ומוסיפים לתבשיל.

עוף בסילאן ויין אדום

שלב 7 מתוך 9

מוסיפים את הסילאן, היין, המלח והשום (לפי הטעם).

עוף בסילאן ויין אדום

שלב 8 מתוך 9

מבשלים שעה וחצי על אש נמוכה (להבה בינונית או גדולה).

עוף בסילאן ויין אדום

שלב 9 מתוך 9

שמים לב לכמויות הרוטב בתבשיל. *התוצאה: עוף ברוטב מדהים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים