דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף וירקות בטמפורה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף וירקות בטמפורה

עוף וירקות בטמפורה

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלין טנדלר
נתחי עוף ושלל ירקות צבעוניים, מטוגנים בציפוי טמפורה דקיק וקריספי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
ביצה
1  כוס
מים קרים
1  כוס
קמח לבן
1 
בטטה חתוכים לרצועות, איזה שאוהבים
1 
פנים של חציל
1 
זוקיני
1 
פלפל אדום
1 
פטריות שמפיניון
1 
ברוקולי
1 
כרובית
1 
שעועית ירוקה
1 
בצל קצוץ
5  נתחי
חזה עוף (כגון כנפיים) קטנים, שהורתחו, נשטפו ויובשו במגבת נייר
0  לפי הטעם
אצת נורי חתוכים לרצועות ברוחב 1/2 ס"מ של (ניתן לרכוש במרכולים)
0  לפי הטעם
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטרוף את הביצה בקערה גדולה (שתאפשר לאחר מכן טבילת ירקות/ עוף בבלילה).
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את המים ואת הקמח ולקשקש, רצוי בעזרת צ'ופסטיקס (מקלות אכילה סיניים) ושהבלילה תישאר עם מעט גושים.
  • שלב 3

    30 דקות
    להשהות את הבלילה במקרר ל- 30 דקות לפחות (ניתן לשמור את הבלילה או את מה שנותר ממנה בקופסת פלסטיק אטומה למספר ימים, ולערבב שוב לאיחוד החומרים לפני כל שימוש, שהרי הנוזלים נפרדים מהקמח)
  • שלב 4

    0 דקות
    לחמם שמן עמוק. לטבול כל נתח עוף וירק בבלילה ולטגן למספר שניות. הפריטים המטוגנים אינם אמורים להשחים ואף לא להזהיב, רק קבל ציפוי לבן, מטוגן וקריספי.
עוף וירקות בטמפורה

שלב 1 מתוך 4

לטרוף את הביצה בקערה גדולה (שתאפשר לאחר מכן טבילת ירקות/ עוף בבלילה).

עוף וירקות בטמפורה

שלב 2 מתוך 4

להוסיף את המים ואת הקמח ולקשקש, רצוי בעזרת צ'ופסטיקס (מקלות אכילה סיניים) ושהבלילה תישאר עם מעט גושים.

עוף וירקות בטמפורה

שלב 3 מתוך 4

להשהות את הבלילה במקרר ל- 30 דקות לפחות (ניתן לשמור את הבלילה או את מה שנותר ממנה בקופסת פלסטיק אטומה למספר ימים, ולערבב שוב לאיחוד החומרים לפני כל שימוש, שהרי הנוזלים נפרדים מהקמח)

עוף וירקות בטמפורה

שלב 4 מתוך 4

לחמם שמן עמוק. לטבול כל נתח עוף וירק בבלילה ולטגן למספר שניות. הפריטים המטוגנים אינם אמורים להשחים ואף לא להזהיב, רק קבל ציפוי לבן, מטוגן וקריספי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים