דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
רצועות עוף, עם ירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש, מומלץ להגיש עם אורז, או אטריות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
350  גרם
חזה עוף פתוח לשניצלים וחתוך לרצועות
2  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל אסם
2  כפות
שמן קנולה
1 
גזר בינוני-גדול, קלוף וחתוך לרצועות
2 
פלפל אדום מצבעים שונים, מנוקים וחתוכים לרצועות
200  גרם
ברוקולי
1 
קישוא בינוני, חתוך למקלונים
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות לפרוסות, לא הכרחי
2  גבעולים
בצל ירוק חתוכים לרצועות
2  כפות
יין לבן
4  כפות
אסם רוטב לסלט חרדל ודבש
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
דבש
1  זר
עלי בייבי גדול נקי מגבעולים קשים
2  כפיות
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    משרים רצועות העוף בשתי כפות רוטב טריאקי לכ- 10 דקות לפחות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שתי כפות שמן בווק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה רצועות העוף עד שמשחימות קלות מכל צד, שמים בצד.
  • שלב 4

    3 דקות
    מוסיפים עוד שמן לווק (אם צריך) ומקפיצים הירקות במשך כ-3 דקות.
  • שלב 5

    3 דקות
    מוסיפים יין ושתי כפות טריאקי, מנמיכים הלהבה ומבשלים תוך ערבוב את הירקות עוד כ-3 דקות.
  • שלב 6

    3 דקות
    מחזירים את רצועות העוף לווק, יוצקים רוטב חרדל ודבש 5%, ומבשלים תוך ערבוב כ- 2-3 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מתקנים תיבול, מוסיפים את הבצל הירוק, בוזקים השומשום ומגישים על עלי רוקט, או על אורז מבושל.
עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

שלב 1 מתוך 7

משרים רצועות העוף בשתי כפות רוטב טריאקי לכ- 10 דקות לפחות.

עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

שלב 2 מתוך 7

מחממים שתי כפות שמן בווק.

עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

שלב 3 מתוך 7

מטגנים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה רצועות העוף עד שמשחימות קלות מכל צד, שמים בצד.

עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים עוד שמן לווק (אם צריך) ומקפיצים הירקות במשך כ-3 דקות.

עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים יין ושתי כפות טריאקי, מנמיכים הלהבה ומבשלים תוך ערבוב את הירקות עוד כ-3 דקות.

עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

שלב 6 מתוך 7

מחזירים את רצועות העוף לווק, יוצקים רוטב חרדל ודבש 5%, ומבשלים תוך ערבוב כ- 2-3 דקות.

עוף וירקות מוקפצים ברוטב חרדל ודבש

שלב 7 מתוך 7

מתקנים תיבול, מוסיפים את הבצל הירוק, בוזקים השומשום ומגישים על עלי רוקט, או על אורז מבושל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים