המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים את חרדל, דבש, סילאן וסויה ומערבבים אותם עד שיוצאת תערובת סמיכה.
מגרדים את השום על פומפייה מוסיפים לבלילה ומערבבים.
לאחר מכן לוקחים את העוף וטובלים כל חתיכה ברוטב ושמים בתבנית,
אם אחרי שטובלים את העוף נישאר עוד רוטב יש לשפוך אותו על כל העופות שבתבנית.
מחממים את התנור ל 200 מעלות ואחר כך מעלים ל250. כעבור 15 דקות העוף מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0