דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים

עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים

(2)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
עוף שחום ועסיסי לארוחה חגיגית ומרשימה עם מלית ייחודית ורוטב עדין בטעמים, לצד תפוחי אדמה קטנים ונימוחים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף שלם
30 
תפוח אדמה
1  כוס
פתיתים אפויים קוסקוס
0.5  כוס
קרוטונים למרק וסלט 400 ג
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.25  כוס
נענע קצוצים
0.25  כוס
צנוברים
2  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כוס
שמן זית
2  כפות
דבש
1  כף
חרדל דיז'ון
2  ענפי
תימין
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    4 דקות
    מבשלים את הפתיתים 4 דקות במים רותחים.
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים את כל מרכיבי המילוי - קרוטונים, פטרוזיליה, נענע, צנוברים, רוטב בסיס, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור. ממלאים את העוף, קושרים את העוף היטב או תופסים בעזרת קיסמים את החלקים הפתוחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את העוף הממולא בתבנית רחבה, וסביבו מניחים את תפוחי האדמה.
  • שלב 4

    5 דקות
    מערבבים היטב את שמן הזית, חרדל, תימין, מלח ופלפל שחור היטב. יוצקים על העוף הממולא ותפוחי האדמה. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.
  • שלב 5

    60 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות, וצולים את העוף למשך שעה.
  • שלב 6

    15 דקות
    לאחר שעה, מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים למשך 15 דקות נוספות, להשחמה של העוף. בתיאבון!
עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את הפתיתים 4 דקות במים רותחים.

עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את כל מרכיבי המילוי - קרוטונים, פטרוזיליה, נענע, צנוברים, רוטב בסיס, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור. ממלאים את העוף, קושרים את העוף היטב או תופסים בעזרת קיסמים את החלקים הפתוחים.

עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים

שלב 3 מתוך 6

מניחים את העוף הממולא בתבנית רחבה, וסביבו מניחים את תפוחי האדמה.

עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים

שלב 4 מתוך 6

מערבבים היטב את שמן הזית, חרדל, תימין, מלח ופלפל שחור היטב. יוצקים על העוף הממולא ותפוחי האדמה. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.

עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים

שלב 5 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות, וצולים את העוף למשך שעה.

עוף ממולא בפתיתים, עשבי תיבול וקרוטונים

שלב 6 מתוך 6

לאחר שעה, מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים למשך 15 דקות נוספות, להשחמה של העוף. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מירי

כן טעים מאוד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

    חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

    90 דקות קל
  • עוף ברוטב עשיר - מרוקאי

    עוף ברוטב עשיר - מרוקאי

    70 דקות בינוני
  • סלט עוף חם של אתי

    סלט עוף חם של אתי

    70 דקות קל
  • עוף ותפוחי אדמה בתנור

    עוף ותפוחי אדמה בתנור

    95 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים