דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף ספריטו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף ספריטו

עוף ספריטו

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה
עוף שלם שמתבשל בסיר עם תפוחי אדמה ורוטב אדום

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה חתוכים כמו צ`יפס אבל עבה
1 
עוף שלם
1  חבילה
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל אנגלי טחון
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
קינמון
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן את הצ`יפס.
  • שלב 2

    0 דקות
    לתבל את העוף בתבלינים ולטגן היטב, אפשר במחבת שטוגן הצ`יפס.
  • שלב 3

    0 דקות
    לסדר את העוף בתחתית סיר ומעל את הצ`יפס. לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה עד אשר העוף מפריש רוטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לערבב בכלי את רסק העגבניות, תבלינים ומים ולשפוך לסיר מים עד גובה העוף, כדי שתפוחי האדמה יתבשלו על אדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מדי פעם לנענע בעדינות את הסיר כדי שהרוטב ירטיב מעט את הצ`יפס, או עם כף לקחת מהתחתית רוטב ולשפוך מעל עד אשר תפוחי האדמה חומים והעוף מבושל.
  • שלב 6

    0 דקות
    לבשל על האש הקטנה ביותר ומכוסה.
עוף ספריטו

שלב 1 מתוך 6

לטגן את הצ`יפס.

עוף ספריטו

שלב 2 מתוך 6

לתבל את העוף בתבלינים ולטגן היטב, אפשר במחבת שטוגן הצ`יפס.

עוף ספריטו

שלב 3 מתוך 6

לסדר את העוף בתחתית סיר ומעל את הצ`יפס. לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה עד אשר העוף מפריש רוטב.

עוף ספריטו

שלב 4 מתוך 6

לערבב בכלי את רסק העגבניות, תבלינים ומים ולשפוך לסיר מים עד גובה העוף, כדי שתפוחי האדמה יתבשלו על אדים.

עוף ספריטו

שלב 5 מתוך 6

מדי פעם לנענע בעדינות את הסיר כדי שהרוטב ירטיב מעט את הצ`יפס, או עם כף לקחת מהתחתית רוטב ולשפוך מעל עד אשר תפוחי האדמה חומים והעוף מבושל.

עוף ספריטו

שלב 6 מתוך 6

לבשל על האש הקטנה ביותר ומכוסה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים