דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף עם תפוחי אדמה ובטטה בתנור, ברוטב דבש ושום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף עם תפוחי אדמה ובטטה בתנור, ברוטב דבש ושום

עוף עם תפוחי אדמה ובטטה בתנור, ברוטב דבש ושום

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יובל יעקב
שכבות בצל, בטטה, תפוח אדמה ושוקי עוף ברוטב מתוק-פיקנטי משגע.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
שוק עוף
3 
תפוח אדמה
3 
בטטה
2 
בצל
8  שיני
שום
2  כפות
דבש
8  שיני
שום כתוש
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
תבלין מעורב ירושלמי
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כוס
שמן זית
0.75  כוס
מים רותחים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בגלל הזמן הרב שלוקח לתפוחי האדמה להתבשל, חותכים אותם לפלחים בעובי 3 ס"מ ומבשלים אותם עם מים רותחים וקצת מלח במשך 20-25 דקות.
  • שלב 2

    30 דקות
    בינתיים, מנקים את העוף, מניחים בסיר עם מים עד כיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית בגודל המתאים בשמן זית, חותכים לרצועות דקות את הבצל ומניחים כשכבה ראשונה את הבצל על התבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותכים לפלחים בעובי של 2 ס"מ את הבטטות ומניחים על שכבת הבצל.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר בישול תפוחי האדמה, מסננים את המים ומניחים את רצועות תפוחי האדמה על הבטטה שבתבנית כשכבה שלישית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את העוף ממי הבישול ומניחים בתבנית על תפוחי האדמה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים את כל מצרכי הרוטב (דבש, שום, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, תבלין לעוף בגריל, מלח ופלפל שחור, שמן זית ומים) ויוצקים על העוף והירקות, מכניסים לתנור לשעה וחצי עד שעתיים.
  • שלב 8

    0 דקות
    רצוי לאחר שעה שהעוף בתנור, להפוך את העופות ל-25 דק' ולהחזירם למצב ההתחלתי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שוקי עוף צלויות עם תפוחי אדמה וירקות כתומים

    שוקי עוף צלויות עם תפוחי אדמה וירקות כתומים

    90 דקות קל
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • שוקי עוף בלימון כבוש, ארטישוק ושומר

    שוקי עוף בלימון כבוש, ארטישוק ושומר

    60 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים