-
שלב 1
0 דקות
בגלל הזמן הרב שלוקח לתפוחי האדמה להתבשל, חותכים אותם לפלחים בעובי 3 ס"מ ומבשלים אותם עם מים רותחים וקצת מלח במשך 20-25 דקות.
-
שלב 2
30 דקות
בינתיים, מנקים את העוף, מניחים בסיר עם מים עד כיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות.
-
שלב 3
0 דקות
משמנים תבנית בגודל המתאים בשמן זית, חותכים לרצועות דקות את הבצל ומניחים כשכבה ראשונה את הבצל על התבנית.
-
שלב 4
0 דקות
חותכים לפלחים בעובי של 2 ס"מ את הבטטות ומניחים על שכבת הבצל.
-
שלב 5
0 דקות
לאחר בישול תפוחי האדמה, מסננים את המים ומניחים את רצועות תפוחי האדמה על הבטטה שבתבנית כשכבה שלישית.
-
שלב 6
0 דקות
מוציאים את העוף ממי הבישול ומניחים בתבנית על תפוחי האדמה.
-
שלב 7
0 דקות
מערבבים את כל מצרכי הרוטב (דבש, שום, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, תבלין לעוף בגריל, מלח ופלפל שחור, שמן זית ומים) ויוצקים על העוף והירקות, מכניסים לתנור לשעה וחצי עד שעתיים.
-
שלב 8
0 דקות
רצוי לאחר שעה שהעוף בתנור, להפוך את העופות ל-25 דק' ולהחזירם למצב ההתחלתי.
כתוב ביקורת