דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף שלם ממולא בפטריות שמפיניון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף שלם ממולא בפטריות שמפיניון

עוף שלם ממולא בפטריות שמפיניון

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
עוף שלם עם שמן ושום, במלית עשירה של פטריות ובצל עם המון תבלינים וטעמים, מנה מרשימה למרכז שולחן חגיגי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף נקי
1  כפית
מלח
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
3  שיני
שום כתוש
3  כפות
שמן קנולה
1 
בצל קצוץ דק
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות
1  כוס
לחם
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
0.25  כוס
פטרוזיליה קצוצים דק
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור
1 
ביצה
0.33  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת עם שמן חם, ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים למחבת את פרוסות הפטריות, ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבצל והפטריות מהמחבת, ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את קוביות הלחם, עלי הפטרוזיליה הקצוצים, אבקת המרק, המלח והפלפל, טורפים את הביצה ויוצקים את שליש כוס המים. מערבבים היטב, עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים את חלל הבטן של העוף במלית. לאחר מכן, תופרים עם חוט ומחט וסוגרים את חלל העוף.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים לקערית את הפפריקה, המלח והשום הכתוש. יוצקים 3 כפות שמן, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מורחים את התבלינים על העוף מכל צדדיו.
  • שלב 5

    120 דקות
    מניחים את העוף הממולא והמתובל בתבנית. מכסים את התבנית בנייר אפייה ורדיד אלומיניום, מכניסים את התבנית עם העוף הממולא לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות. אופים את העוף במשך כ-120 דקות. פותחים את כיסוי הרדיד ונייר האפייה. מרטיבים את העוף בנוזלים שבתבנית.
  • שלב 6

    15 דקות
    מחזירים את העוף לתנור האפייה למשל כ-15 דקות, עד שהעוף יקבל צבע יפה.
  • שלב 7

    0 דקות
    לפני ההגשה, מחלקים את העוף לשניים ומגישים יחד עם המלית. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף חמוץ מתוק

    עוף חמוץ מתוק

    20 דקות קל
  • קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • עוף וירקות מקורמלים בתנור

    עוף וירקות מקורמלים בתנור

    210 דקות בינוני
  • עוף אפוי במשמשים

    עוף אפוי במשמשים

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים