דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף תימני צהוב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף תימני צהוב

עוף תימני צהוב

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב לתבשיל עוף פשוט, לא שמן ולא יומרני שמצהיב בזכות החוואיג' התימני

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
עוף מחולקים (לפולקע ומשולש) סה"כ 6 נתחי עוף
2 
בצל גדולים קלופים וחתוכים לשמיניות
2 
תפוח אדמה גדולים קלופים וחתוכים לשמיניות
2 
בטטה קלופות וחתוכות לרבעים
2 
קישוא קלופים וחתוכים לרבעים
5  שיני
שום קלופות וחצויות
1.5  כוסות
מים
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
2  כפות
חוויאג'
1  כף
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים סיר גדול ורחב. מניחים בו את נתחי העוף (עור כלפי מטה) ומזהיבים ללא שמן. הופכים ומזהיבים גם מהצד השני. מוציאים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לשומן שנותר בסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את יתר הירקות ומערבבים היטב. מחזירים לסיר את העוף ומפזרים מעליו את המלח והחוואיג
  • שלב 4

    0 דקות
    ממסים את אבקת המרק בכוס וחצי מים רותחים ויוצקים לסיר. מביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין שעה.
עוף תימני צהוב

שלב 1 מתוך 5

מחממים סיר גדול ורחב. מניחים בו את נתחי העוף (עור כלפי מטה) ומזהיבים ללא שמן. הופכים ומזהיבים גם מהצד השני. מוציאים לקערה.

עוף תימני צהוב

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים לשומן שנותר בסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים.

עוף תימני צהוב

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את יתר הירקות ומערבבים היטב. מחזירים לסיר את העוף ומפזרים מעליו את המלח והחוואיג

עוף תימני צהוב

שלב 4 מתוך 5

ממסים את אבקת המרק בכוס וחצי מים רותחים ויוצקים לסיר. מביאים לרתיחה.

עוף תימני צהוב

שלב 5 מתוך 5

מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין שעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים