דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאד קפאו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאד קפאו

פאד קפאו

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
מנה תאילנדית שתוכלו מעכשיו להכין גם בבית - בשר טחון מוקפץ ומתובל עם ביצת עין על מצע נודלס

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כף
שמן קנולה
3 
בצל ירוק קצוצים
300  גרם
בשר בקר טחון
5  כפות
רוטב למוקפץ 290 מ"ל
1 
ביצת עין
0.5  חבילה
נודלס אטריות להקפצה אסם מבושלות ומסוננות לפי ההוראות שעל גב האריזה
4  כפות
כוסברה קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    שמים בווק את השמן, בצלים ירוקים ובשר טחון, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים את הרוטב למוקפץ.
  • שלב 2

    4 דקות
    מקפיצים כ- 4 דקות נוספות ומסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה עמוקה מניחים אטריות ומעל את הבשר עם הרוטב. על מחצית מהמנה מניחים ביצת עין ומעט כוסברה לפי בחירה.
פאד קפאו

שלב 1 מתוך 3

שמים בווק את השמן, בצלים ירוקים ובשר טחון, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים את הרוטב למוקפץ.

פאד קפאו

שלב 2 מתוך 3

מקפיצים כ- 4 דקות נוספות ומסירים מהאש.

פאד קפאו

שלב 3 מתוך 3

בקערה עמוקה מניחים אטריות ומעל את הבשר עם הרוטב. על מחצית מהמנה מניחים ביצת עין ומעט כוסברה לפי בחירה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
נ נעמי גנזר

ממה עשוי הרוטב?האם ניתן חהכינו בבית?

מערכת בישולים

היי, לחצי על שם הרוטב במתכון ותעברי לכל הפרטים, כולל הרכיבים. יום נעים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • קערה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאד תאי ביתי

    פאד תאי ביתי

    30 דקות קל
  • פאד תאי ב-10 דקות הכנה

    פאד תאי ב-10 דקות הכנה

    10 דקות קל
  • פאד תאי

    פאד תאי

    20 דקות בינוני
  • פאדג' פתי בר

    פאדג' פתי בר

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים