דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאד תאי צמחוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאד תאי צמחוני

פאד תאי צמחוני

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
מתכון לכל המשפחה: פאד תאי, אטריות אורז מוקפצות עם ברוקולי ופטריות, תוספת נהדרת, מהירה, טעימה וצמחונית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נודלס אטריות אורז רחבות רחבות
10  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
10  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
8  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
4  כפות
שמן קנולה
1  שן
שום גדולה, קצוצה דק
1  כפית
סוכר חום
0.25  כפית
מלח
2 
ברוקולי טרי
1  חבילה
פטריות שמפיניון טריות, חתוכות גס
0.25  ראש
כרוב חתוך גס
1  גבעול
בצל ירוק קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    להשרות את אטריות האורז במים מהברז ל-60 דקות או עד לריכוך.
  • שלב 2

    10 דקות
    להפריד את הברוקולי לפרחים, לשים בסיר קטן, להוסיף כפית מלח ולשפוך מים רותחים. לכסות ולהמתין כ-10 דקות, לסנן.
  • שלב 3

    0 דקות
    לסנן את אטריות האורז.
  • שלב 4

    0 דקות
    בסיר או בווק לחמם ארבע כפות שמן קנולה על אש גבוהה, להוסיף את השום ולטגן מעט (להיזהר לא לשרוף את השום).
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף את רוטב הסויה המתוק, רוטב הסויה המלוח, רוטב הצ'ילי, הסוכר והמלח. לתת לרוטב לבעבע על אש גבוהה.
  • שלב 6

    3 דקות
    להוסיף את אטריות האורז ולערבב מעט, לבשל כ-3 דקות.
  • שלב 7

    5 דקות
    להוסיף את הברוקולי והפטריות ולערבב. לבשל כ-5 דקות נוספות עד שכל הפטריות מכוסות ברוטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    להוסיף את הכרוב, לערבב ולכבות את האש.
  • שלב 9

    5 דקות
    לפזר את הבצל הירוק ולסגור את הסיר עם מכסה ל-5 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    להגיש חם.
פאד תאי צמחוני

שלב 1 מתוך 10

להשרות את אטריות האורז במים מהברז ל-60 דקות או עד לריכוך.

פאד תאי צמחוני

שלב 2 מתוך 10

להפריד את הברוקולי לפרחים, לשים בסיר קטן, להוסיף כפית מלח ולשפוך מים רותחים. לכסות ולהמתין כ-10 דקות, לסנן.

פאד תאי צמחוני

שלב 3 מתוך 10

לסנן את אטריות האורז.

פאד תאי צמחוני

שלב 4 מתוך 10

בסיר או בווק לחמם ארבע כפות שמן קנולה על אש גבוהה, להוסיף את השום ולטגן מעט (להיזהר לא לשרוף את השום).

פאד תאי צמחוני

שלב 5 מתוך 10

להוסיף את רוטב הסויה המתוק, רוטב הסויה המלוח, רוטב הצ'ילי, הסוכר והמלח. לתת לרוטב לבעבע על אש גבוהה.

פאד תאי צמחוני

שלב 6 מתוך 10

להוסיף את אטריות האורז ולערבב מעט, לבשל כ-3 דקות.

פאד תאי צמחוני

שלב 7 מתוך 10

להוסיף את הברוקולי והפטריות ולערבב. לבשל כ-5 דקות נוספות עד שכל הפטריות מכוסות ברוטב.

פאד תאי צמחוני

שלב 8 מתוך 10

להוסיף את הכרוב, לערבב ולכבות את האש.

פאד תאי צמחוני

שלב 9 מתוך 10

לפזר את הבצל הירוק ולסגור את הסיר עם מכסה ל-5 דקות.

פאד תאי צמחוני

שלב 10 מתוך 10

להגיש חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאד תאי ביתי

    פאד תאי ביתי

    30 דקות קל
  • פאד תאי ב-10 דקות הכנה

    פאד תאי ב-10 דקות הכנה

    10 דקות קל
  • פאד תאי

    פאד תאי

    20 דקות בינוני
  • פאדג' פתי בר

    פאדג' פתי בר

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים