דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פול ירוק עם בשר פיקנטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פול ירוק עם בשר פיקנטי

פול ירוק עם בשר פיקנטי

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
תבשיל חריף עם בשר רך והמון פול שנהוג לאכול בפסח.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
פול או שקית מהקפואים
2 
פלפל ירוק
1  קילוגרם
בשר כתף (מספר 5) לפרוסות
0.25  כוס
כוסברה
3  שיני
שום כתוש/קצוץ
0  לפי הטעם
מלח
2  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפיות
כמון טחון
2  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    45 דקות
    להרתיח את הבשר 45 דק', לשפוך את המים ולתת לבשר להתקרר היטב לפני שפורסים. בשר מס' 5/6 לפרוס לפרוסות ברוחב אצבע. אם משתמשים בבשר מס' 4, לחתוך לקוביות כמו של גולש. (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 2

    0 דקות
    את הפולים לקלף, להוציא מהתרמיל ולשטוף. פולים קפואים לשטוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחמם בסיר שמן ולשים את המלח, הפפריקה, הכמון והשום. לערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את הבשר, לטגן מעט עם הרוטב ולהוסיף מים, עד כדי כיסוי הבשר. להוסיף פלפל ירוק חריף שלם, לכסות את הסיר ולבשל 30 דק'.
  • שלב 5

    5 דקות
    להוסיף את הפולים, להוסיף מים עד כיסוי הפול. כשהמים יתאדו לבדוק אם הפול והבשר רך - אם כן לפזר את הכוסברה ובישול של 5 דקות נוספות.
פול ירוק עם בשר פיקנטי

שלב 1 מתוך 5

להרתיח את הבשר 45 דק', לשפוך את המים ולתת לבשר להתקרר היטב לפני שפורסים. בשר מס' 5/6 לפרוס לפרוסות ברוחב אצבע. אם משתמשים בבשר מס' 4, לחתוך לקוביות כמו של גולש. (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

פול ירוק עם בשר פיקנטי

שלב 2 מתוך 5

את הפולים לקלף, להוציא מהתרמיל ולשטוף. פולים קפואים לשטוף.

פול ירוק עם בשר פיקנטי

שלב 3 מתוך 5

לחמם בסיר שמן ולשים את המלח, הפפריקה, הכמון והשום. לערבב.

פול ירוק עם בשר פיקנטי

שלב 4 מתוך 5

להוסיף את הבשר, לטגן מעט עם הרוטב ולהוסיף מים, עד כדי כיסוי הבשר. להוסיף פלפל ירוק חריף שלם, לכסות את הסיר ולבשל 30 דק'.

פול ירוק עם בשר פיקנטי

שלב 5 מתוך 5

להוסיף את הפולים, להוסיף מים עד כיסוי הפול. כשהמים יתאדו לבדוק אם הפול והבשר רך - אם כן לפזר את הכוסברה ובישול של 5 דקות נוספות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק כרוב  פולני (קפושניאק) של פנינה

    מרק כרוב פולני (קפושניאק) של פנינה

    40 דקות בינוני
  • תבשיל פול ושום טרי

    תבשיל פול ושום טרי

    60 דקות בינוני
  • מפרום טריפוליטאי

    מפרום טריפוליטאי

    90 דקות בינוני
  • פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי

    פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים