המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים בהכנת הרוטב: מניחים שליש כוס שמן בסיר ומוסיפים את העגבניות הקצוצות. כשתוכן הסיר רותח מוסיפים את הפפריקה, כרוויה, מלח, שום ורסק עגבניות. מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.
מוסיפים את הבזיליקום והמים. מערבבים, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ-20 דקות.
בינתיים מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים מומלחים שהוספנו אליהם את השמן שלא השתמשנו בו (כזכור, השתמשנו רק בשליש כוס).
כשהפסטה כמעט מוכנה, מפוררים את הטונה המסוננת ומוסיפים לרוטב (ללא השמן!). מערבבים.
מסננים את הפסטה ובעודה חמה ורטובה מכניסים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0