דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה טריפוליטאית של אלי לוזון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה טריפוליטאית של אלי לוזון

פסטה טריפוליטאית של אלי לוזון

(1)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה ברוטב עגבניות עשיר ופיקנטי עם טונה והרבה שום. מעולה לארוחת ערב
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם תלתלים קצרה אסם
0.5  כוס
שמן קנולה
3 
עגבנייה בשלות קצוצות גס (כולל קליפות וזרעים)
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
קימל (קימל טחון)
1  כפית
מלח
2  חבילות
רסק עגבניות קטנות
0.25  זר
בזיליקום טרי
5  שיני
שום קצוצות
0.5  כוס
מים
2  פחיות
טונה משומרת בשמן מסוננות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתחילים בהכנת הרוטב: מניחים שליש כוס שמן בסיר ומוסיפים את העגבניות הקצוצות. כשתוכן הסיר רותח מוסיפים את הפפריקה, כרוויה, מלח, שום ורסק עגבניות. מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבזיליקום והמים. מערבבים, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ-20 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים מומלחים שהוספנו אליהם את השמן שלא השתמשנו בו (כזכור, השתמשנו רק בשליש כוס).
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהפסטה כמעט מוכנה, מפוררים את הטונה המסוננת ומוסיפים לרוטב (ללא השמן!). מערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסננים את הפסטה ובעודה חמה ורטובה מכניסים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומגישים.
פסטה טריפוליטאית של אלי לוזון

שלב 1 מתוך 5

מתחילים בהכנת הרוטב: מניחים שליש כוס שמן בסיר ומוסיפים את העגבניות הקצוצות. כשתוכן הסיר רותח מוסיפים את הפפריקה, כרוויה, מלח, שום ורסק עגבניות. מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.

פסטה טריפוליטאית של אלי לוזון

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הבזיליקום והמים. מערבבים, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ-20 דקות.

פסטה טריפוליטאית של אלי לוזון

שלב 3 מתוך 5

בינתיים מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים מומלחים שהוספנו אליהם את השמן שלא השתמשנו בו (כזכור, השתמשנו רק בשליש כוס).

פסטה טריפוליטאית של אלי לוזון

שלב 4 מתוך 5

כשהפסטה כמעט מוכנה, מפוררים את הטונה המסוננת ומוסיפים לרוטב (ללא השמן!). מערבבים.

פסטה טריפוליטאית של אלי לוזון

שלב 5 מתוך 5

מסננים את הפסטה ובעודה חמה ורטובה מכניסים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים