דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקאצ'ה עם זעתר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקאצ'ה עם זעתר

פוקאצ'ה עם זעתר

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
פוקאצ'ה פריכה, רכה וריחנית, עם תיבול זעתר ושמן זית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח לבן
25  גרם
שמרים יבשים טריים
1.33  כוסות
מים
1  כף
דבש
0.5  כף
מלח
0.25  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
זעתר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מוסיפים לקערת מיקסר קמח, שמרים ודבש. יוצקים לקערה את המים ושמן הזית. מעבדים עם מעבד מזון עם וו לישה, במהירות בינונית למשך 10 דקות.
  • שלב 2

    60 דקות
    מוציאים את הבצק מקערת המערבל, מניחים בקערה שדפנותיה משומנות, ומכסים את הקערה עם הבצק במגבת לחה. מניחים לתפיחה במשך כ-60 דקות, עד להכפלת נפח הבצק.
  • שלב 3

    30 דקות
    מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. מחלקים את הבצק לשני כדורים. יוצרים צורה של פוקצ'ה, ומעבירים את הבצק לתבנית. משאירים את הבצק לתפיחה נוספת של כ-30 דקות בתבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים בבצק גומות (בעזרת האצבעות), מושחים את התבנית בשמן זית (בנדיבות), מפזרים מלח גרוס וזעתר.
  • שלב 5

    25 דקות
    מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שהפוקאצה מקבלת גוון זהוב וריח מדהים מציף את הבית. מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים טרי.
פוקאצ'ה עם זעתר

שלב 1 מתוך 5

מוסיפים לקערת מיקסר קמח, שמרים ודבש. יוצקים לקערה את המים ושמן הזית. מעבדים עם מעבד מזון עם וו לישה, במהירות בינונית למשך 10 דקות.

פוקאצ'ה עם זעתר

שלב 2 מתוך 5

מוציאים את הבצק מקערת המערבל, מניחים בקערה שדפנותיה משומנות, ומכסים את הקערה עם הבצק במגבת לחה. מניחים לתפיחה במשך כ-60 דקות, עד להכפלת נפח הבצק.

פוקאצ'ה עם זעתר

שלב 3 מתוך 5

מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. מחלקים את הבצק לשני כדורים. יוצרים צורה של פוקצ'ה, ומעבירים את הבצק לתבנית. משאירים את הבצק לתפיחה נוספת של כ-30 דקות בתבנית.

פוקאצ'ה עם זעתר

שלב 4 מתוך 5

יוצרים בבצק גומות (בעזרת האצבעות), מושחים את התבנית בשמן זית (בנדיבות), מפזרים מלח גרוס וזעתר.

פוקאצ'ה עם זעתר

שלב 5 מתוך 5

מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שהפוקאצה מקבלת גוון זהוב וריח מדהים מציף את הבית. מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים טרי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקאצ'ה עם ירקות קלויים וגבינת פטה

    פוקאצ'ה עם ירקות קלויים וגבינת פטה

    25 דקות קל
  • פוקאצ'ה אישית

    פוקאצ'ה אישית

    190 דקות מאתגר
  • פוקאצ'ה עם תוספות שונות

    פוקאצ'ה עם תוספות שונות

    200 דקות בינוני
  • פוקאצ'ה - מתכון בסיסי

    פוקאצ'ה - מתכון בסיסי

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים