דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקאצ'ה עם תוספות שונות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקאצ'ה עם תוספות שונות

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פוקאצ'ה רכה ופריכה עם שלל תוספות אפשריות, ירקות קלויים או תערובת גבינות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים לפיצה 1 קג אסם
1  כף
מלח
0.25  כוס
שמן קנולה
1.25  כוסות
מים פושרים
0  לפי הטעם
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
אורגנו מיובש
0  לפי הטעם
רוזמרין טרי או מיובש
0  לפי הטעם
צ'ילי גרוס גרוס (לא חובה)
0  לפי הטעם
עגבנייה
0  לפי הטעם
עגבנייה פרוסה לפרוסות דקיקות
0  לפי הטעם
קישוא
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
0  לפי הטעם
פלפל אדום
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת, או גבינת פרמזן מגוררת
50  גרם
גבינה צפתית פרוסה לפרוסות
50  גרם
גבינת עזים מגוררת
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מכינים את הבצק ומתפיחים: מערבלים קמח ומלח במיקסר עם וו לישה. יוצקים שמן ומים תוך כדי לישה ולשים 10 דקות לקבלת בצק חלק.
  • שלב 2

    120 דקות
    מעבירים את הבצק לקערה ומצפים אותו בשמן זית. מכסים ומתפיחים 120 דקות עד להכפלת הנפח.
  • שלב 3

    40 דקות
    מחממים תנור לחום המקסימלי ומניחים אבן שמוט או תבנית הפוכה בתחתית התנור. רצוי לחמם 40 דקות לפני האפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעצבים, מצפים ומתפיחים: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומקמחים היטב נייר אפייה. משטחים בכל פעם שליש מהבצק ובעזרת הידיים מותחים לצורת מלבן או אליפסה בעובי ס"מ וחצי ואורך של כ-25 ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    הפלפלים הקלויים: חוצים את הפלפלים, מסירים את הזרעים, מניחים בתבנית אפייה וקולים בתנור ב-200 מעלות סמוך לגוף החימום העליון.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים מהתנור, מעבירים לקערה ומכסים עד שהפלפלים מתקררים. מסירים את הקליפה הדקה וחותכים את הפלפל לרצועות, מוסיפים גבינת פטה מפוררת או גבינת פרמזן מגוררת.
  • שלב 7

    0 דקות
    תערובת הגבינות: מערבבים גבינת פרומעז פרוסה לפרוסות, עם גבינת עמק מגוררת וגבינת פרמזן מגוררת, מפזרים על הבצק ואופים עד להשחמה קלה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מזלפים בנדיבות שמן זית ואת התבלינים לציפוי.
  • שלב 9

    0 דקות
    בוחרים תוספת ומניחים על הבצק (אם משתמשים באחת הגבינות המלוחות, יש לשים לב לתיבול עם המלח).
  • שלב 10

    25 דקות
    מתפיחים כ-25 דקות.
  • שלב 11

    7 דקות
    מעבירים את הפוקאצ'ות לאבן האפייה (או לתבנית הלוהטת) ואופים כ-10-7 דקות עד שהן תפוחות וזהובות.
  • שלב 12

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומזלפים שמן זית. מגישים מיד.
פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 1 מתוך 12

מכינים את הבצק ומתפיחים: מערבלים קמח ומלח במיקסר עם וו לישה. יוצקים שמן ומים תוך כדי לישה ולשים 10 דקות לקבלת בצק חלק.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 2 מתוך 12

מעבירים את הבצק לקערה ומצפים אותו בשמן זית. מכסים ומתפיחים 120 דקות עד להכפלת הנפח.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 3 מתוך 12

מחממים תנור לחום המקסימלי ומניחים אבן שמוט או תבנית הפוכה בתחתית התנור. רצוי לחמם 40 דקות לפני האפייה.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 4 מתוך 12

מעצבים, מצפים ומתפיחים: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומקמחים היטב נייר אפייה. משטחים בכל פעם שליש מהבצק ובעזרת הידיים מותחים לצורת מלבן או אליפסה בעובי ס"מ וחצי ואורך של כ-25 ס"מ.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 5 מתוך 12

הפלפלים הקלויים: חוצים את הפלפלים, מסירים את הזרעים, מניחים בתבנית אפייה וקולים בתנור ב-200 מעלות סמוך לגוף החימום העליון.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 6 מתוך 12

מוציאים מהתנור, מעבירים לקערה ומכסים עד שהפלפלים מתקררים. מסירים את הקליפה הדקה וחותכים את הפלפל לרצועות, מוסיפים גבינת פטה מפוררת או גבינת פרמזן מגוררת.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 7 מתוך 12

תערובת הגבינות: מערבבים גבינת פרומעז פרוסה לפרוסות, עם גבינת עמק מגוררת וגבינת פרמזן מגוררת, מפזרים על הבצק ואופים עד להשחמה קלה.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 8 מתוך 12

מזלפים בנדיבות שמן זית ואת התבלינים לציפוי.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 9 מתוך 12

בוחרים תוספת ומניחים על הבצק (אם משתמשים באחת הגבינות המלוחות, יש לשים לב לתיבול עם המלח).

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 10 מתוך 12

מתפיחים כ-25 דקות.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 11 מתוך 12

מעבירים את הפוקאצ'ות לאבן האפייה (או לתבנית הלוהטת) ואופים כ-10-7 דקות עד שהן תפוחות וזהובות.

פוקאצ'ה עם תוספות שונות

שלב 12 מתוך 12

מוציאים מהתנור ומזלפים שמן זית. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקאצ'ה עם ירקות קלויים וגבינת פטה

    פוקאצ'ה עם ירקות קלויים וגבינת פטה

    25 דקות קל
  • פוקאצ'ה אישית

    פוקאצ'ה אישית

    190 דקות מאתגר
  • פוקאצ'ה - מתכון בסיסי

    פוקאצ'ה - מתכון בסיסי

    120 דקות בינוני
  • פוקאצ'ה ממולאת סלסת עגבניות וגבינות

    פוקאצ'ה ממולאת סלסת עגבניות וגבינות

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים