דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה איטלקית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה איטלקית

פוקצ'ה איטלקית

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מלי מורי
פוקצ'ה רכה ופריכה, מצוינת עם כל תוספת שאוהבים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם לפוקצה ופיצה, אסם
4  כפות
סוכר לבן
1  כף
מלח
0.75  כוס
שמן קנולה
0.25  כוס
מים פושרים, לפי הצורך לקבלת בצק מעט דליל
0  לפי הטעם
שמן זית לפתיחת הבצק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים את כל החומרים לבצק מעט דליל ומניחים להתפחה פעם ראשונה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר התפיחה מרטיבים את הידיים ולשים שוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר ההתפחה בפעם השנייה לוקחים קערה עם שמן זית שבעזרתו פותחים את הבצק. מחלקים את הבצק לחמישה עיגולים או אם רוצים אפשר לעיגולים קטנים לפוקצות אישיות.
  • שלב 4

    0 דקות
    פותחים את הבצק בעזרת שמן הזית שבקערה ומורחים את כל החלק העליון של הפוקצ'ה בשמן זית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים תוספות כגון: עגבניות, בצל, זיתים, פטריות, ירקות אנטיפסטי.
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשר גם לתבל את הירקות לפני שמניחים על הפוקצ'ה במעט פפריקה, מלח ופלפל.
  • שלב 7

    40 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות בערך 30-40 דקות עד להשחמה.
פוקצ'ה איטלקית

שלב 1 מתוך 7

לשים את כל החומרים לבצק מעט דליל ומניחים להתפחה פעם ראשונה.

פוקצ'ה איטלקית

שלב 2 מתוך 7

לאחר התפיחה מרטיבים את הידיים ולשים שוב.

פוקצ'ה איטלקית

שלב 3 מתוך 7

לאחר ההתפחה בפעם השנייה לוקחים קערה עם שמן זית שבעזרתו פותחים את הבצק. מחלקים את הבצק לחמישה עיגולים או אם רוצים אפשר לעיגולים קטנים לפוקצות אישיות.

פוקצ'ה איטלקית

שלב 4 מתוך 7

פותחים את הבצק בעזרת שמן הזית שבקערה ומורחים את כל החלק העליון של הפוקצ'ה בשמן זית.

פוקצ'ה איטלקית

שלב 5 מתוך 7

מניחים תוספות כגון: עגבניות, בצל, זיתים, פטריות, ירקות אנטיפסטי.

פוקצ'ה איטלקית

שלב 6 מתוך 7

אפשר גם לתבל את הירקות לפני שמניחים על הפוקצ'ה במעט פפריקה, מלח ופלפל.

פוקצ'ה איטלקית

שלב 7 מתוך 7

אופים בחום של 180 מעלות בערך 30-40 דקות עד להשחמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    40 דקות קל
  • פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    40 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    240 דקות בינוני
  • פוקצ'ה אישית

    פוקצ'ה אישית

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים