דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה בקלי קלות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה בקלי קלות

פוקצ'ה בקלי קלות

(0)
125 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון מדויק ובלתי מנוצח לפוקצ'ה רכה ומתובלת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  קילוגרם
קמח שמרים לפיצה 1 קג אסם
1  כף
סוכר לבן
1  כף
דבש
1.5  כפות
מלח
3  כוסות
מים
2.5  כפות
שמן זית
2  כפות
שמן זית למריחה
0  לפי הטעם
מלח לפיזור
0  לפי הטעם
רוזמרין
0  לפי הטעם
עגבניות מיובשות
0  לפי הטעם
ירקות קפואים מעורבים
0  לפי הטעם
גבינת
0  לפי הטעם
זיתים ללא גלעין
0  לפי הטעם
זיתים ללא גלעין
0  לפי הטעם
עגבנייה צלויות (ניתן לצלות אשכול עגבניות שרי עם שמן זית ומלח)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

125 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מכניסים לקערת מיקסר קמח, סוכר (אפשר גם דבש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח ושמן זית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרכיבים את וו הלישה ומפעילים את המיקסר במהירות נמוכה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מוסיפים את המים ולשים 7 עד 10 דקות לקבלת בצק חלק ודביק מעט.
  • שלב 4

    60 דקות
    מעבירים את הבצק לקערה משומנת , מכסים במגבת רטובה או בניילון נצמד ומניחים לתפוח במשך כ-60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    הופכים את הבצק בקערה בכדי להוציא ממנו את האוויר (אין צורך ללוש או לחבוט).
  • שלב 6

    30 דקות
    מתפיחים פעם נוספת למשך 30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
  • שלב 8

    0 דקות
    אם יש אבן שמוט (אבן המיועדת לאפיית לחמים ופוקצ'ה) מכניסים לתנור לפני החימום.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכינים תבנית עם נייר אפיה (או רק ניר אפיה כשאופים עם אבן שמוט).
  • שלב 10

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות. בכדי לא לקרוע את הבצק בזמן החלוקה יש לצבוט את החתיכות ממנו ולא לקרוע אותן.
  • שלב 11

    0 דקות
    מותחים קלות כל חתיכת פוקצ'ה על משטח משומן ונזהרים לא ליצור קרעים בבצק.
  • שלב 12

    0 דקות
    מניחים את הפוקצ'ות על נייר אפיה ברווחים של 5 ס"מ (3 אצבעות) למניעת הידבקות.
  • שלב 13

    0 דקות
    מורחים את הפוקצ'ות בשמן זית.
  • שלב 14

    0 דקות
    מעטרים את הפוקצ'ה בתוספות על פי הטעם.
  • שלב 15

    15 דקות
    אופים 10-15 דקות (תלוי בעובי הבצק).
  • שלב 16

    0 דקות
    מניחים להתקרר על רשת.
  • שלב 17

    0 דקות
    לפני ההגשה ניתן לזלף עוד שמן זית.
פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 1 מתוך 17

מכניסים לקערת מיקסר קמח, סוכר (אפשר גם דבש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח ושמן זית.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 2 מתוך 17

מרכיבים את וו הלישה ומפעילים את המיקסר במהירות נמוכה.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 3 מתוך 17

מוסיפים את המים ולשים 7 עד 10 דקות לקבלת בצק חלק ודביק מעט.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 4 מתוך 17

מעבירים את הבצק לקערה משומנת , מכסים במגבת רטובה או בניילון נצמד ומניחים לתפוח במשך כ-60 דקות.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 5 מתוך 17

הופכים את הבצק בקערה בכדי להוציא ממנו את האוויר (אין צורך ללוש או לחבוט).

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 6 מתוך 17

מתפיחים פעם נוספת למשך 30 דקות.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 7 מתוך 17

מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 8 מתוך 17

אם יש אבן שמוט (אבן המיועדת לאפיית לחמים ופוקצ'ה) מכניסים לתנור לפני החימום.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 9 מתוך 17

מכינים תבנית עם נייר אפיה (או רק ניר אפיה כשאופים עם אבן שמוט).

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 10 מתוך 17

מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות. בכדי לא לקרוע את הבצק בזמן החלוקה יש לצבוט את החתיכות ממנו ולא לקרוע אותן.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 11 מתוך 17

מותחים קלות כל חתיכת פוקצ'ה על משטח משומן ונזהרים לא ליצור קרעים בבצק.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 12 מתוך 17

מניחים את הפוקצ'ות על נייר אפיה ברווחים של 5 ס"מ (3 אצבעות) למניעת הידבקות.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 13 מתוך 17

מורחים את הפוקצ'ות בשמן זית.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 14 מתוך 17

מעטרים את הפוקצ'ה בתוספות על פי הטעם.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 15 מתוך 17

אופים 10-15 דקות (תלוי בעובי הבצק).

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 16 מתוך 17

מניחים להתקרר על רשת.

פוקצ'ה בקלי קלות

שלב 17 מתוך 17

לפני ההגשה ניתן לזלף עוד שמן זית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    40 דקות קל
  • פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    40 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    240 דקות בינוני
  • פוקצ'ה אישית

    פוקצ'ה אישית

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים