דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה

פוקצ'ה

(1)
בינוני
מתכונאי/ת: דנה כחלון
מתכון ללחם האיטלקי הטעים עם תוספות של גבינה ועגבניות

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  כפות
שמן קנולה
1  כף
שמרים יבשים
1  כף
סוכר לבן
1.5  כוסות
מים
2 
עגבנייה חצויות ופרוסות דק
75  גרם
גבינה צהובה מגוררת
50  גרם
גבינת רוקפור מגוררת (או מפוררת)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
אורגנו טחון
0  לפי הטעם
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    90 דקות
    מערבבים בקערה את הקמח עם הסוכר והשמרים. מוסיפים את המים ו-2 כפות שמן הזית. לשים לבצק רך וגמיש. מכסים במגבת לחה ומשהים להתפחה (בקערה) למשך כ-90 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    חוצים את הבצק לשניים ומרדדים על משטח מקומח (לא דק מדי אך גם לא עבה מדי - שיצא גם פריך וגם עם עובי). מעבירים לתבנית האפייה. מזליפים מעל שמן זית. מסדרים את העגבניות. מפזרים מתערובת הגבינות. זורים מלח גס. זורים אורגנו יבש בנדיבות. שוב מזליפים מעט שמן זית.
  • שלב 3

    20 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה עד 20 דקות. חוזרים על הפעולה עם שארית החומרים. מגישים חם ומייד.
פוקצ'ה

שלב 1 מתוך 3

מערבבים בקערה את הקמח עם הסוכר והשמרים. מוסיפים את המים ו-2 כפות שמן הזית. לשים לבצק רך וגמיש. מכסים במגבת לחה ומשהים להתפחה (בקערה) למשך כ-90 דקות.

פוקצ'ה

שלב 2 מתוך 3

חוצים את הבצק לשניים ומרדדים על משטח מקומח (לא דק מדי אך גם לא עבה מדי - שיצא גם פריך וגם עם עובי). מעבירים לתבנית האפייה. מזליפים מעל שמן זית. מסדרים את העגבניות. מפזרים מתערובת הגבינות. זורים מלח גס. זורים אורגנו יבש בנדיבות. שוב מזליפים מעט שמן זית.

פוקצ'ה

שלב 3 מתוך 3

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה עד 20 דקות. חוזרים על הפעולה עם שארית החומרים. מגישים חם ומייד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה איטלקית

    פוקצ'ה איטלקית

    120 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עין - אישית

    פוקצ'ה עין - אישית

    50 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עגבניות-מעדן

    פוקצ'ה עגבניות-מעדן

    50 דקות בינוני
  • פוקצ'ה ביתית

    פוקצ'ה ביתית

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים