דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה

פוקצ'ה

(2)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון פשוט להכנה ללחם האיטלקי השטוח הקריספי הפופולארי עם ירקות לבחירתכם.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח שמרים לפיצה 1 קג אסם (500 גרם)
6  כפות
שמן זית
2  כפיות
סוכר לבן
1.5  כפיות
מלח
1.75  כוסות
מים פושרים (350 מ"ל)
2  כפות
שמן זית
2  כפות
מים להזלפה
0  לפי הטעם
מלח
1  ענף
רוזמרין
2  שיני
שום קצוצות
1 
פלפל אדום לפי בחירה (פלפלים, בצל, חצילים, עגבניות וכו)
0.5 
פנים של חציל
1 
עגבנייה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    7 דקות
    שופכים לקערת המיקסר קמח שמרים, סוכר, מים פושרים, שמן זית ומערבבים במיקסר במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק מעט דביק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.
  • שלב 2

    60 דקות
    מכסים את הקערה ומשאירים לתפוח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו, למשך כ-60 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהבצק תפוח, משמנים או מקמחים את הידיים כדי שהבצק לא יידבק, לשים להוצאת האוויר, ומחלקים אותו ל-2 חלקים. משטחים בעזרת הידיים כל חלק למלבן באורך של כ-28 ס"מ, רוחב כ-20 ס"מ ועובי של כ-1 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים על כל פוקצ'ה 2 כפות גדושות של תערובת שמן ומים ויוצרים גומות בעזרת אצבעות. מפזרים מעט מלח גס, ירקות (אפשר להוסיף או לגוון עם בצל, קישוא ועוד ירקות אהובים) ועלי רוזמרין.
  • שלב 5

    30 דקות
    מכסים במגבת ומתפיחים את הפוקצ'ה כ-30 דקות נוספת.
  • שלב 6

    20 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 225 מעלות במדף תחתון במשך 15-20 דקות בהתאם לעוצמה של התנור, עד להזהבה של הבצק.
פוקצ'ה

שלב 1 מתוך 6

שופכים לקערת המיקסר קמח שמרים, סוכר, מים פושרים, שמן זית ומערבבים במיקסר במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק מעט דביק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.

פוקצ'ה

שלב 2 מתוך 6

מכסים את הקערה ומשאירים לתפוח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו, למשך כ-60 דקות.

פוקצ'ה

שלב 3 מתוך 6

כשהבצק תפוח, משמנים או מקמחים את הידיים כדי שהבצק לא יידבק, לשים להוצאת האוויר, ומחלקים אותו ל-2 חלקים. משטחים בעזרת הידיים כל חלק למלבן באורך של כ-28 ס"מ, רוחב כ-20 ס"מ ועובי של כ-1 ס"מ.

פוקצ'ה

שלב 4 מתוך 6

מניחים על כל פוקצ'ה 2 כפות גדושות של תערובת שמן ומים ויוצרים גומות בעזרת אצבעות. מפזרים מעט מלח גס, ירקות (אפשר להוסיף או לגוון עם בצל, קישוא ועוד ירקות אהובים) ועלי רוזמרין.

פוקצ'ה

שלב 5 מתוך 6

מכסים במגבת ומתפיחים את הפוקצ'ה כ-30 דקות נוספת.

פוקצ'ה

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 225 מעלות במדף תחתון במשך 15-20 דקות בהתאם לעוצמה של התנור, עד להזהבה של הבצק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    40 דקות קל
  • פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    40 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    240 דקות בינוני
  • פוקצ'ה אישית

    פוקצ'ה אישית

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים