דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פחזניות במילוי קרם וניל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פחזניות במילוי קרם וניל

פחזניות במילוי קרם וניל

(0)
60 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: יהודית כהן מורחיים
אחד הקינוחים הטעימים בעולם, במתכון שלא ישאיר אף אחד אדיש.

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
מרגרינה
1  כוס
שמן קנולה
2  כוסות
מים
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
6 
ביצה
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כוס
חלב
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
100  גרם
שוקולד מריר מומס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר בינוני מכניסים את המרגרינה, מוזגים את המים וממיסים על האש עד לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוריד מהאש ולהוסיף מיד את הקמח התופח.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב במרץ עם כף מעץ, עד להטמעת כל הקמח.
  • שלב 4

    0 דקות
    להעביר את כל התערובת למערבל עם וו גיטרה, להפעיל על מהירות בינונית.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף בהדרגה ולאט לאט את הביצים, עד שהבצק הופך להיות הומוגני וכאשר מרימים את וו הלישה הבצק מקבל צורה של נטיפים עומדים ויציבים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לחמם תנור על 180 מעלות. להכין תבניות אפיה מרופדות בנייר אפיה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחברים לשק זילוף צנתר משונן (פרח או צנטר עגול רגיל). ממלאים כמחצית השק בתערובת.
  • שלב 8

    0 דקות
    לזלף צורה של פחזנית עגולה, או צורה ארוכה כמו אצבע הנקראת בצרפתית אקלר.
  • שלב 9

    0 דקות
    למי שאין שק זילוף אפשר לקחת עם כף מהתערובת ולהוריד עם כף שניה ולהניח על נייר האפייה.
  • שלב 10

    20 דקות
    להכניס לתנור שחומם מראש למשך האפיה 20 דקות ולא יותר (לא לייבש את הפחזניות).
  • שלב 11

    0 דקות
    להכניס את כל חומרי המילוי למערבל ולהקציף עד אשר הקצפת נעשת יציבה.
  • שלב 12

    0 דקות
    להכניס את הקצפת לשק זילוף עם צנטר משונן או חלק, למלא את שק הזילוף עם הקצפת ולזלף לתוך הפחזנית.
  • שלב 13

    0 דקות
    לאחר שהפחזניות התקררו, יש לחתוך עם סכין (כמו לחמניה), עד מחצית ולמלא בקצפת (למי שאין שק זילוף אפשר למלא עם כף).
  • שלב 14

    1 דקות
    לזלף על הפחזניות את השוקולד (אפשר עם מזלג או עם שקית ניילון: למלא, לחורר ולזלף). *ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד חלב באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 1 מתוך 14

בסיר בינוני מכניסים את המרגרינה, מוזגים את המים וממיסים על האש עד לרתיחה.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 2 מתוך 14

להוריד מהאש ולהוסיף מיד את הקמח התופח.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 3 מתוך 14

לערבב במרץ עם כף מעץ, עד להטמעת כל הקמח.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 4 מתוך 14

להעביר את כל התערובת למערבל עם וו גיטרה, להפעיל על מהירות בינונית.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 5 מתוך 14

להוסיף בהדרגה ולאט לאט את הביצים, עד שהבצק הופך להיות הומוגני וכאשר מרימים את וו הלישה הבצק מקבל צורה של נטיפים עומדים ויציבים.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 6 מתוך 14

לחמם תנור על 180 מעלות. להכין תבניות אפיה מרופדות בנייר אפיה.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 7 מתוך 14

מחברים לשק זילוף צנתר משונן (פרח או צנטר עגול רגיל). ממלאים כמחצית השק בתערובת.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 8 מתוך 14

לזלף צורה של פחזנית עגולה, או צורה ארוכה כמו אצבע הנקראת בצרפתית אקלר.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 9 מתוך 14

למי שאין שק זילוף אפשר לקחת עם כף מהתערובת ולהוריד עם כף שניה ולהניח על נייר האפייה.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 10 מתוך 14

להכניס לתנור שחומם מראש למשך האפיה 20 דקות ולא יותר (לא לייבש את הפחזניות).

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 11 מתוך 14

להכניס את כל חומרי המילוי למערבל ולהקציף עד אשר הקצפת נעשת יציבה.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 12 מתוך 14

להכניס את הקצפת לשק זילוף עם צנטר משונן או חלק, למלא את שק הזילוף עם הקצפת ולזלף לתוך הפחזנית.

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 13 מתוך 14

לאחר שהפחזניות התקררו, יש לחתוך עם סכין (כמו לחמניה), עד מחצית ולמלא בקצפת (למי שאין שק זילוף אפשר למלא עם כף).

פחזניות במילוי קרם וניל

שלב 14 מתוך 14

לזלף על הפחזניות את השוקולד (אפשר עם מזלג או עם שקית ניילון: למלא, לחורר ולזלף). *ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד חלב באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פחזניות במילוי פטריות שמפיניון

    פחזניות במילוי פטריות שמפיניון

    מאתגר
  • פחזניות במילוי קצפת

    פחזניות במילוי קצפת

    30 דקות בינוני
  • פחזניות במילוי גלידת וניל וגנאש שוקולד

    פחזניות במילוי גלידת וניל וגנאש שוקולד

    60 דקות בינוני
  • פחזניות במילוי קרם ובציפוי קרמל

    פחזניות במילוי קרם ובציפוי קרמל

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים