דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

(4)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן אגם
אין כמו להכין פחזניות ולמלא בקרם פשוט וטוב עם פודינג קרמל מלוח שהוא פשוט שוס.

רכיבים

מנות 25

המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
מים (120 מ״ל)
0.5  כוס
חלב (120 מ״ל)
110  גרם
חמאה
1  קורט
מלח
1  קורט
סוכר לבן
1  כוס
קמח (140 גרם)
4 
ביצה בגודל L טרופות
0.5  כוס
סוכר לבן (100 גרם, לטופי קרמל המלוח)
2  כפות
מים (לטופי קרמל המלוח)
100  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה (לטופי קרמל המלוח)
1  קורט
מלח (לטופי קרמל המלוח)
25  גרם
חמאה (לטופי קרמל המלוח)
1  כוס
חלב (240 מ"ל, לקרם)
1  מיכל
שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל, לקרם)
1  חבילה
אסם אינסטנט פודינג קרמל מלוח 12*75גרם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    בסיר בינוני מביאים לרתיחה מים, חמאה, חלב, מלח וסוכר.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים קמח ומערבבים בזריזות, מכבים את האש וממשיכים לערבב עד שהבצק מתגבש ונפרד מהדפנות של הסיר.
  • שלב 3

    5 דקות
    מדליקים שוב את האש ומערבבים עוד דקה, כדי לייבש מעט את הבצק.
  • שלב 4

    10 דקות
    מסירים מהאש, מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים אותו במהירות בינונית גבוהה. בהתחלה הבצק יוציא המון אדים וכשאין כבר אדים אפשר להתחיל להוסיף את הביצים.
  • שלב 5

    2 דקות
    מוסיפים ביצה ומטמיעים אותה לחלוטין בבצק, זה שלב מאוד מאוד קריטי וחשוב אל תוותרו על הוספת הביצים בהדרגתיות.
  • שלב 6

    2 דקות
    בסוף יתקבל בצק אחיד ודביק, ועושים את מבחן האצבע: תופסים חתיכת בצק בין שתי אצבעות ורואים שנמתח חוט ביניהן.
  • שלב 7

    1 דקות
    מעבירים את הבצק לשק זילוף.
  • שלב 8

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 170 מעלות על תוכנית טורבו, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  • שלב 9

    5 דקות
    מזלפים פחזניות על התבנית (אם אין לכם איך לזלף אפשר להניח תלוליות בעזרת 2 כפות).
  • שלב 10

    30 דקות
    אופים 25-30 דקות. אסור לפתוח את התנור באמצע!!!!
  • שלב 11

    10 דקות
    מצננים את הפחזניות לחלוטין.
  • שלב 12

    5 דקות
    לטופי קרמל מלוח: בסיר על האש מערבבים סוכר ומים, עד שמתחיל לקבל צבע חום ענברי, מוסיפים את השמנת (עדיף חמה) ומבשלים שוב עד לאיחוד המצרכים.
  • שלב 13

    5 דקות
    מוסיפים חמאה ומלח מערבבים לתערובת חלקה וקצת סמיכה, ומסירים מהאש.
  • שלב 14

    5 דקות
    מצננים במקרר.
  • שלב 15

    5 דקות
    לקרם: בקערת המיקסר מקציפים אינסטנט פודינג קרמל מלוח, חלב ושמנת להקצפה לקרם יציב.
  • שלב 16

    5 דקות
    מעבירים את הקרם לשק זילוף.
  • שלב 17

    1 דקות
    חותכים את החלק העליון של כל פחזנית ומניחים בצד.
  • שלב 18

    5 דקות
    מזלפים מהקרם בנדיבות לכל פחזנית ריקה, ומעל מזלפים רוטב טופי קרמל.
  • שלב 19

    5 דקות
    מניחים מעל הקרם את החלק העליון של הפחזנית ששמרנו בצד.
  • שלב 20

    1 דקות
    מקשטים באבקת סוכר. רצוי לצנן כמה שעות לפני שמגישים.
פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 1 מתוך 20

בסיר בינוני מביאים לרתיחה מים, חמאה, חלב, מלח וסוכר.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 2 מתוך 20

מוסיפים קמח ומערבבים בזריזות, מכבים את האש וממשיכים לערבב עד שהבצק מתגבש ונפרד מהדפנות של הסיר.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 3 מתוך 20

מדליקים שוב את האש ומערבבים עוד דקה, כדי לייבש מעט את הבצק.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 4 מתוך 20

מסירים מהאש, מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים אותו במהירות בינונית גבוהה. בהתחלה הבצק יוציא המון אדים וכשאין כבר אדים אפשר להתחיל להוסיף את הביצים.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 5 מתוך 20

מוסיפים ביצה ומטמיעים אותה לחלוטין בבצק, זה שלב מאוד מאוד קריטי וחשוב אל תוותרו על הוספת הביצים בהדרגתיות.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 6 מתוך 20

בסוף יתקבל בצק אחיד ודביק, ועושים את מבחן האצבע: תופסים חתיכת בצק בין שתי אצבעות ורואים שנמתח חוט ביניהן.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 7 מתוך 20

מעבירים את הבצק לשק זילוף.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 8 מתוך 20

מחממים תנור לחום של 170 מעלות על תוכנית טורבו, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 9 מתוך 20

מזלפים פחזניות על התבנית (אם אין לכם איך לזלף אפשר להניח תלוליות בעזרת 2 כפות).

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 10 מתוך 20

אופים 25-30 דקות. אסור לפתוח את התנור באמצע!!!!

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 11 מתוך 20

מצננים את הפחזניות לחלוטין.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 12 מתוך 20

לטופי קרמל מלוח: בסיר על האש מערבבים סוכר ומים, עד שמתחיל לקבל צבע חום ענברי, מוסיפים את השמנת (עדיף חמה) ומבשלים שוב עד לאיחוד המצרכים.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 13 מתוך 20

מוסיפים חמאה ומלח מערבבים לתערובת חלקה וקצת סמיכה, ומסירים מהאש.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 14 מתוך 20

מצננים במקרר.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 15 מתוך 20

לקרם: בקערת המיקסר מקציפים אינסטנט פודינג קרמל מלוח, חלב ושמנת להקצפה לקרם יציב.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 16 מתוך 20

מעבירים את הקרם לשק זילוף.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 17 מתוך 20

חותכים את החלק העליון של כל פחזנית ומניחים בצד.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 18 מתוך 20

מזלפים מהקרם בנדיבות לכל פחזנית ריקה, ומעל מזלפים רוטב טופי קרמל.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 19 מתוך 20

מניחים מעל הקרם את החלק העליון של הפחזנית ששמרנו בצד.

פחזניות ממולאות קרם פודינג קרמל מלוח

שלב 20 מתוך 20

מקשטים באבקת סוכר. רצוי לצנן כמה שעות לפני שמגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 6

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
נ נבול עופרה

מאד תודה על מתכון מנצח

ח חניתה קרן

תודה רבה על המתכונים המיוחדים שלך,, אשמח לדעת בסוף האפיה מה עושים במדויק לא לקבל פיתות

מערכת בישולים

היי חניתה, אפשר לפתוח את התנור ולהשאיר בפנים ככה הן לא יצנחו. חג שמח 🌹

ר רותי

את מקררת אותן בתוך התנור? בתנור סגור? מוציאה החוצה?

מערכת בישולים

היי רותי, אפשר לפתוח את התנור ולהשאיר בפנים ככה הן לא יצנחו. חג שמח 🌹

ר רפאל יצחקוב

יש אפשרות לבצק פרווה?

מערכת בישולים

היי, אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה. חג שמח 🌹

י יוסי ר

יש אפשרות לבצק פרווה? תודה!

ש שלומית לבקוביץ

לא רשום מתי מוספים את החמאה לפחזניות ?

מערכת בישולים

היי יקרה, בשלב הראשון. חג שמח 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • חברים
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • פינגר פוד
  • אוכל צרפתי
  • מוצרי מאפה
  • קינוח עליון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פחזניות במילוי פטריות שמפיניון

    פחזניות במילוי פטריות שמפיניון

    מאתגר
  • פחזניות במילוי קצפת

    פחזניות במילוי קצפת

    30 דקות בינוני
  • פחזניות במילוי גלידת וניל וגנאש שוקולד

    פחזניות במילוי גלידת וניל וגנאש שוקולד

    60 דקות בינוני
  • פחזניות במילוי קרם ובציפוי קרמל

    פחזניות במילוי קרם ובציפוי קרמל

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים