דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטה כבד עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטה כבד עוף

פטה כבד עוף

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרה פ
מנה ראשונה, שתמיד קוצרת שבחים: פטה כבד עוף עם יין אדום ובצל

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
כבד עוף
0.25  כוס
שמן קנולה
2 
בצל גדולים, קצוצים דק
5  כפות
יין אדום מתוק
0.5  קורט
אגוז מוסקט טחון מגורר
0  לפי הטעם
מלח
1  פרוסה
לחם ספוגה במים וסחוטה
7  עלים
פטרוזיליה קצוץ
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרחיקים את השומן של הכבדים וצולים את הכבדים (מטעמי כשרות).
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה עד לגוון זהוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הכבדים ומטגנים עד שהם מוכנים מבפנים. (מוציאים את אחת החתיכות מהמחבת וחותכים אותה, לוודא שהאדמומיות בפנים נעלמה).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את היין, אגוז המוסקט, המלח והפלפל, מערבבים ומסירים מן האש. מניחים בצד להצטנן.
  • שלב 5

    0 דקות
    טוחנים את הכבדים ואת הבצל במעבד מזון או במטחנת בשר. אם רוצים פאטה רך יותר, מוסיפים את פרוסת הלחם הסחוטה. טועמים שוב ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
  • שלב 6

    0 דקות
    להגשה אלגנטית, צרים פרחי כבד במכשיר לעוגיות או בשקית להזלפת קצפת.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
פטה כבד עוף

שלב 1 מתוך 7

מרחיקים את השומן של הכבדים וצולים את הכבדים (מטעמי כשרות).

פטה כבד עוף

שלב 2 מתוך 7

מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה עד לגוון זהוב.

פטה כבד עוף

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את הכבדים ומטגנים עד שהם מוכנים מבפנים. (מוציאים את אחת החתיכות מהמחבת וחותכים אותה, לוודא שהאדמומיות בפנים נעלמה).

פטה כבד עוף

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים למחבת את היין, אגוז המוסקט, המלח והפלפל, מערבבים ומסירים מן האש. מניחים בצד להצטנן.

פטה כבד עוף

שלב 5 מתוך 7

טוחנים את הכבדים ואת הבצל במעבד מזון או במטחנת בשר. אם רוצים פאטה רך יותר, מוסיפים את פרוסת הלחם הסחוטה. טועמים שוב ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.

פטה כבד עוף

שלב 6 מתוך 7

להגשה אלגנטית, צרים פרחי כבד במכשיר לעוגיות או בשקית להזלפת קצפת.

פטה כבד עוף

שלב 7 מתוך 7

מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • פטה כבד עוף עם מחית פירות יער ואגוזי לוז גרוסים

    פטה כבד עוף עם מחית פירות יער ואגוזי לוז גרוסים

    30 דקות בינוני
  • סלט חסה עם תמרים, חמוציות וגבינת פטה

    סלט חסה עם תמרים, חמוציות וגבינת פטה

    15 דקות קל
  • סלט פסטה קר עם גבינת פטה

    סלט פסטה קר עם גבינת פטה

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים