דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

(0)
135 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פנינה פלג
מעדן: ממרח כבד עוף מתובל עם ריבת בצל ביין, מעולה על פרוסות באגט קלויות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
כבד עוף גדולים ובהירים ככל האפשר, חצויים ושטופים היטב
2  ליטר
מים בסיר עמוק
20 
כוכב אניס
2  כפות
פלפל שחור שלם
1  כף
פלפל אנגלי שלם
10  עלים
עלה דפנה
3  כפות
זרעי כוסברה כתושים
1 
שומר טרי
0.33  כוס
ערק
1  כף
מלח
4 
בצל פרוסים לרצועות דקות
1  כוס
סוכר לבן
1  כפית
פלפל שחור גרוס
1  כוס
ציר בקר
1.5  כוסות
יין אדום
1 
בגט פרוס לפרוסות קלויות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

135 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים במים את כל חומרי המשרה למשך חצי שעה על אש בינונית. סוגרים את האש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטביעים את כבדי העוף לסירוגין אחד אחרי השני, הכבד מוכן כשהמשרה קר לגמרי.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהכבד קר, טוחנים אותו בבלנדר, עד לקבלת משחה חלקה או גרגירית - לפי טעמכם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מאכסנים בכלי אטום, ושומרים במקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד שמזהיב על אש קטנה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים כוס סוכר, כפית פלפל שחור, ומערבבים עד להסמכה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים כוס ציר בשר וכוס וחצי יין אדום.
  • שלב 8

    0 דקות
    מבשלים עד להסמכה כ-60 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים עם פרוסות באגט קלוי. בתיאבון!
פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 1 מתוך 9

מבשלים במים את כל חומרי המשרה למשך חצי שעה על אש בינונית. סוגרים את האש.

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 2 מתוך 9

מטביעים את כבדי העוף לסירוגין אחד אחרי השני, הכבד מוכן כשהמשרה קר לגמרי.

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 3 מתוך 9

כשהכבד קר, טוחנים אותו בבלנדר, עד לקבלת משחה חלקה או גרגירית - לפי טעמכם.

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 4 מתוך 9

מאכסנים בכלי אטום, ושומרים במקרר.

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 5 מתוך 9

מטגנים את הבצל עד שמזהיב על אש קטנה.

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 6 מתוך 9

מוסיפים כוס סוכר, כפית פלפל שחור, ומערבבים עד להסמכה.

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 7 מתוך 9

מוסיפים כוס ציר בשר וכוס וחצי יין אדום.

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 8 מתוך 9

מבשלים עד להסמכה כ-60 דקות.

פטה כבד עוף באניס על מצע ריבת בצל

שלב 9 מתוך 9

מגישים עם פרוסות באגט קלוי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • סלט חסה עם תמרים, חמוציות וגבינת פטה

    סלט חסה עם תמרים, חמוציות וגבינת פטה

    15 דקות קל
  • פסטה ברוטב פטריות, בטטה וגבינת פטה

    פסטה ברוטב פטריות, בטטה וגבינת פטה

    30 דקות בינוני
  • קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים