דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטריות מטוגנות במילוי גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטריות מטוגנות במילוי גבינה

פטריות מטוגנות במילוי גבינה

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: אביבה בן אלי
פטריות פריכות במרינדה מתקתקה, ממולאות בגבינה, עטופות בפירורי לחם ומטוגנות. מנה ראשונה נפלאה לארוחה חלבית, שמגישים היישר מהמחבת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פטריות שמפיניון טריות
100 
גבינת פטה / בולגרית
1  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
2  כפות
דבש
1  כפית
מיץ לימון
0.33  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1 
ביצה טרופה
0.25  כוס
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה צ'ילי מתוק, סילאן/ דבש, לימון ורוטב סויה לרוטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הרגל מהפטריות.
  • שלב 3

    60 דקות
    משרים את הפטריות ברוטב כ-60 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממלאים את הפטריות בגבינה.
  • שלב 5

    0 דקות
    טורפים בקערה נפרדת ביצה, ובקערה נפרדת מפזרים פירורי לחם, טובלים את הפטריות בביצה, ולאחר מכן, בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן.
  • שלב 6

    1 דקות
    מגישים חם. בתיאבון! *ניתן להמיר את גבינת הפטה בגליל גבינת עזים ואת הדבש בסילאן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
פטריות מטוגנות במילוי גבינה

שלב 1 מתוך 6

מערבבים בקערה צ'ילי מתוק, סילאן/ דבש, לימון ורוטב סויה לרוטב.

פטריות מטוגנות במילוי גבינה

שלב 2 מתוך 6

מוציאים את הרגל מהפטריות.

פטריות מטוגנות במילוי גבינה

שלב 3 מתוך 6

משרים את הפטריות ברוטב כ-60 דקות.

פטריות מטוגנות במילוי גבינה

שלב 4 מתוך 6

ממלאים את הפטריות בגבינה.

פטריות מטוגנות במילוי גבינה

שלב 5 מתוך 6

טורפים בקערה נפרדת ביצה, ובקערה נפרדת מפזרים פירורי לחם, טובלים את הפטריות בביצה, ולאחר מכן, בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן.

פטריות מטוגנות במילוי גבינה

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם. בתיאבון! *ניתן להמיר את גבינת הפטה בגליל גבינת עזים ואת הדבש בסילאן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוטב פטריות לפסטה

    רוטב פטריות לפסטה

    5 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • מרק פטריות וגריסי פנינה

    מרק פטריות וגריסי פנינה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים