המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מורידים את הרגליים מהפטריות, וקוצצים אותן (את הרגליים).
במחבת עם שמן חם מטגנים בצל עד שהופך לזהוב. מוסיפים למחבת את רגלי הפטריות הקצוצות, פירורי הלחם, תימין, ומזליפים מעט שמן כמהין. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים תוך כדי ערבוב. מורידים את המחבת מהכיריים, ומוסיפים את הפטרוזיליה והפרמזן, ומצננים מעט.
ממלאים את ראשי הפטריות במילית. מברישים את הפטריות מכל הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הפטריות בתבנית חסינת חום, ומכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות. אופים במשך כ-20 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון יפה. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0