דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילאס במילוי תרד וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילאס במילוי תרד וגבינות

פילאס במילוי תרד וגבינות

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מאפה מלוח עם מילוי מפנק במיוחד.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים המופשר במשך הלילה במקרר
300  גרם
עלי תרד קפואים
3  שיני
שום כתוש
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1 
ביצה טרופה להברשה
0.25  כוס
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפשירים את עלי התרד. מוסיפים אותם ואת שיני השום הכתוש למחבת גדולה, עמוקה ויבשה, ומאדים את התרד, עד שהוא מאבד מנפחו. מורידים את המחבת מהכיריים, ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את התרד, גבינות, ופרורי הלחם לקערה ומערבבים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את בצק הפילאס למלבנים בגודל 10×12 ס"מ. מניחים כף מלית במרכז כל מלבן, מגלגלים למיני רולדה. מניחים את הרולדות בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 4

    25 דקות
    מברישים את המאפים בביצה טרופה, ומפזרים מעל גרגירי שומשום. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שמתקבלים מאפים בגוון זהוב. מגישים חם.
פילאס במילוי תרד וגבינות

שלב 1 מתוך 4

מפשירים את עלי התרד. מוסיפים אותם ואת שיני השום הכתוש למחבת גדולה, עמוקה ויבשה, ומאדים את התרד, עד שהוא מאבד מנפחו. מורידים את המחבת מהכיריים, ומצננים.

פילאס במילוי תרד וגבינות

שלב 2 מתוך 4

מעבירים את התרד, גבינות, ופרורי הלחם לקערה ומערבבים, עד שמתקבל מרקם אחיד.

פילאס במילוי תרד וגבינות

שלב 3 מתוך 4

מחלקים את בצק הפילאס למלבנים בגודל 10×12 ס"מ. מניחים כף מלית במרכז כל מלבן, מגלגלים למיני רולדה. מניחים את הרולדות בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.

פילאס במילוי תרד וגבינות

שלב 4 מתוך 4

מברישים את המאפים בביצה טרופה, ומפזרים מעל גרגירי שומשום. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שמתקבלים מאפים בגוון זהוב. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אצבעות שוקולד בבצק פילאס

    אצבעות שוקולד בבצק פילאס

    60 דקות בינוני
  • מתכון עלי פילאס ממולא בשר

    מתכון עלי פילאס ממולא בשר

    50 דקות בינוני
  • מאפה מבצק פילאס במילוי גבינות וזיתים

    מאפה מבצק פילאס במילוי גבינות וזיתים

    100 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים