המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את עלי התרד. מוסיפים אותם ואת שיני השום הכתוש למחבת גדולה, עמוקה ויבשה, ומאדים את התרד, עד שהוא מאבד מנפחו. מורידים את המחבת מהכיריים, ומצננים.
מעבירים את התרד, גבינות, ופרורי הלחם לקערה ומערבבים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
מחלקים את בצק הפילאס למלבנים בגודל 10×12 ס"מ. מניחים כף מלית במרכז כל מלבן, מגלגלים למיני רולדה. מניחים את הרולדות בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
מברישים את המאפים בביצה טרופה, ומפזרים מעל גרגירי שומשום. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שמתקבלים מאפים בגוון זהוב. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0