דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה בקר (קשור בחוט)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה בקר (קשור בחוט)

פילה בקר (קשור בחוט)

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה עשירה של פילה בקר עם ירקות ורוטב

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
בשר בקר
2  כוסות
מרק טעם עוף ר.טבעיים (אפשר גם אבקת תיבול ירקות שורש אסם)
1.33  כוסות
יין לבן
12 
בצלי שאלוט פרוסים דק
12 
פטריות שמפיניון
8 
ברוקולי
4 
בצל ירוק
5 
גזר בינוניים חתוכים לאורכם
250  גרם
אפונה יבשה
8 
תירס
1  כף
מיונז
2  כפיות
חרדל
1  שן
שום כתושה
2  כפות
בזיליקום טרי קצוץ
1  כף
עירית קצוצה דק
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב ומשהים במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את בצלי השאלוט וחוצים לשניים. מנגבים את הפטריות. מקצרים את עלי הבצל הירוק, את החלק הלבן משאירים בשלמותו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרתיחים את המרק והיין בסיר גדול. חותכים את פילה הבשר ל-4 חלקים שווים (לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ). קושרים חוט שפגט סביב כל פרוסה ובמרכזה, על מנת לשמור על צורתה הנאה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרתיחים את בצלי השאלוט והכרישה במשך 5 דק'. מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עוד 2 דק'.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים את הבשר למרק ומבשלים כ-5-8 דק', עד אשר הבשר הופך ורוד. מניחים את הבשר על צלחת הגשה מחוממת עם הירקות שבושלו במרק. מגישים את הרוטב בכלי נפרד.
  • שלב 6

    0 דקות
    כתחליף לרוטב אפשר להגיש את הבשר עם מעט מרק מעורב בחרדל, חזרת מגוררת ומלח.
פילה בקר (קשור בחוט)

שלב 1 מתוך 6

מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב ומשהים במקרר.

פילה בקר (קשור בחוט)

שלב 2 מתוך 6

קולפים את בצלי השאלוט וחוצים לשניים. מנגבים את הפטריות. מקצרים את עלי הבצל הירוק, את החלק הלבן משאירים בשלמותו.

פילה בקר (קשור בחוט)

שלב 3 מתוך 6

מרתיחים את המרק והיין בסיר גדול. חותכים את פילה הבשר ל-4 חלקים שווים (לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ). קושרים חוט שפגט סביב כל פרוסה ובמרכזה, על מנת לשמור על צורתה הנאה.

פילה בקר (קשור בחוט)

שלב 4 מתוך 6

מרתיחים את בצלי השאלוט והכרישה במשך 5 דק'. מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עוד 2 דק'.

פילה בקר (קשור בחוט)

שלב 5 מתוך 6

מכניסים את הבשר למרק ומבשלים כ-5-8 דק', עד אשר הבשר הופך ורוד. מניחים את הבשר על צלחת הגשה מחוממת עם הירקות שבושלו במרק. מגישים את הרוטב בכלי נפרד.

פילה בקר (קשור בחוט)

שלב 6 מתוך 6

כתחליף לרוטב אפשר להגיש את הבשר עם מעט מרק מעורב בחרדל, חזרת מגוררת ומלח.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים