חותכים את הדג לנתחים ומטפטפים מעליו מיץ לימון. משהים כ-5 דקות.
שלב 2
0 דקות
ממיסים את המרגרינה בסיר בעל תחתית כבדה, מוסיפים את הבצל ומאדים, אך לא משחימים.
שלב 3
0 דקות
מוספים את פילה הדג ומתבלים במלח.
שלב 4
0 דקות
בוללים את הקמח ואבקת המרק במים ויוצקים לסיר. מוסיפים שמיר, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור. מערבבים קלות ומכסים את הסיר. מבשלים 5 דקות על להבה נמוכה. הדג מוכן כאשר צבעו הופך לבן.
שלב 5
0 דקות
מטפטפים מיץ לימון.
שלב 6
0 דקות
מגישים בתוספת פרוסות לימון ותפוחי אדמה מבושלים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
חותכים את הדג לנתחים ומטפטפים מעליו מיץ לימון. משהים כ-5 דקות.
שלב 2
מתוך
6
ממיסים את המרגרינה בסיר בעל תחתית כבדה, מוסיפים את הבצל ומאדים, אך לא משחימים.
שלב 3
מתוך
6
מוספים את פילה הדג ומתבלים במלח.
שלב 4
מתוך
6
בוללים את הקמח ואבקת המרק במים ויוצקים לסיר. מוסיפים שמיר, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור. מערבבים קלות ומכסים את הסיר. מבשלים 5 דקות על להבה נמוכה. הדג מוכן כאשר צבעו הופך לבן.
שלב 5
מתוך
6
מטפטפים מיץ לימון.
שלב 6
מתוך
6
מגישים בתוספת פרוסות לימון ותפוחי אדמה מבושלים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0