המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים וחותכים את ירקות השורש לרצועות עבות מעט. מחממים מעט שמן זית במחבת, ומטגנים את הירקות.
מוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מוסיפים במידת הצורך ציר ירקות ומבשלים עד לריכוך של הירקות.
מוסיפים את פרוסות הלימון, ומבשלים 5 דקות נוספות.
את פילה הדניס מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית, וצורבים על גבי מחבת, או מכניסים לתנור ל-8 דקות בחום של 180 מעלות.
להגשה: במרכז הצלחת מניחים מירקות השורש ומעל מניחים את פילה הדניס. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0