דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה סלמון אפוי בקראסט אגוזים ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה סלמון אפוי בקראסט אגוזים ועשבי תיבול

פילה סלמון אפוי בקראסט אגוזים ועשבי תיבול

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ירון צחר
מתכון נהדר לסלמון שמתאים לארוחת שישי או לארוחת חג ללא טרחה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  פילה
פילה סלמון שלם
100  גרם
אגוזי לוז
100  גרם
בוטנים קלויים
0.5  כוס
פירורי לחם פנקו פירורית
0.5  זר
פטרוזיליה
0.25  זר
כוסברה
1  קורט
מלח
1.5  כפות
שמן זית
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את הסלמון מעצמותיו ומעורו. משמנים עם שמן זית את פילה הסלמון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה, הכוסברה, בוטנים, ואגוזי לוז. יוצקים לקערה מעט שמן זית וטוחנים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את פרורי הפנקו, ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את פילה הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים את עיסת האגוזים ועשבי התיבול על פני פילה הסלמון בשכבה עבה של כ-1/2 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. מניחים את נתח הסלמון בצלחת. אפשרי להניח על מצע חסה ופרוסות תותים לקישוט.
פילה סלמון אפוי בקראסט אגוזים ועשבי תיבול

שלב 1 מתוך 4

מנקים את הסלמון מעצמותיו ומעורו. משמנים עם שמן זית את פילה הסלמון.

פילה סלמון אפוי בקראסט אגוזים ועשבי תיבול

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה, הכוסברה, בוטנים, ואגוזי לוז. יוצקים לקערה מעט שמן זית וטוחנים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את פרורי הפנקו, ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.

פילה סלמון אפוי בקראסט אגוזים ועשבי תיבול

שלב 3 מתוך 4

מניחים את פילה הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים את עיסת האגוזים ועשבי התיבול על פני פילה הסלמון בשכבה עבה של כ-1/2 ס"מ.

פילה סלמון אפוי בקראסט אגוזים ועשבי תיבול

שלב 4 מתוך 4

מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. מניחים את נתח הסלמון בצלחת. אפשרי להניח על מצע חסה ופרוסות תותים לקישוט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים