דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה סלמון ביין לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה סלמון ביין לבן

פילה סלמון ביין לבן

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
פילה סלמון בצורה שעוד לא הכרתם, ניתן להגיש לצד תוספת חמה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
פילה סלמון טרי
4  כפיות
חמאה
2  זרי
שומר פרוסות דק
1  כף
זרעי כוסברה
1  כוס
יין לבן יבש
4 
כוכב אניס
4  פרוסות
לימון
1  קורט
מלח גרוס (עדיף ממטחנה)
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים מנייר אפייה ארבע "מעטפות" באורך וברוחב של כ-30 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את השומר, זרעי הכוסברה, כוכבי האניס והלימון לארבע המעטפות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים נתח סלמון בכל מעטפה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים לכל מעטפה כף חמאה. מחלקים את היין בין המעטפות, וסוגרים כל מעטפה בעזרת קיפולים קטנים, כך שתהיה אטומה ככל האפשר, כדי למנוע "בריחת" אדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ-15 דקות. המעטפות יתפחו מעט בגלל האדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    חותכים בסכין פתח בכל מעטפה, ומניחים כל אחת בצלחת. ניתן להגיש לצד כל תוספת חמה שרק תבחרו. בתיאבון!
פילה סלמון ביין לבן

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-200 מעלות.

פילה סלמון ביין לבן

שלב 2 מתוך 6

יוצרים מנייר אפייה ארבע "מעטפות" באורך וברוחב של כ-30 ס"מ.

פילה סלמון ביין לבן

שלב 3 מתוך 6

מחלקים את השומר, זרעי הכוסברה, כוכבי האניס והלימון לארבע המעטפות.

פילה סלמון ביין לבן

שלב 4 מתוך 6

מניחים נתח סלמון בכל מעטפה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים לכל מעטפה כף חמאה. מחלקים את היין בין המעטפות, וסוגרים כל מעטפה בעזרת קיפולים קטנים, כך שתהיה אטומה ככל האפשר, כדי למנוע "בריחת" אדים.

פילה סלמון ביין לבן

שלב 5 מתוך 6

אופים כ-15 דקות. המעטפות יתפחו מעט בגלל האדים.

פילה סלמון ביין לבן

שלב 6 מתוך 6

חותכים בסכין פתח בכל מעטפה, ומניחים כל אחת בצלחת. ניתן להגיש לצד כל תוספת חמה שרק תבחרו. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים