דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה ביתית איכותית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה ביתית איכותית

פיצה ביתית איכותית

(4)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: דודו בן שמחון
ארוחת ערב שכל המשפחה תאהב בשעה אחת בלבד! פיצה רכה מבפנים וקריספית מבחוץ שתמלא את הבית בניחוחות בצק שמרים ואפייה

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים לפיצה 1 קג אסם
1  כפית
מלח
1  כף
סוכר לבן
4  כפות
שמן זית
1.5  כוסות
מים בטמפרטורת החדר
3 
עגבנייה מרוסקות בפומפייה
3  כפות
רסק עגבניות
3  שיני
שום כתושות
2  כפות
שמן זית
4  כפות
מים
1  כפית
מלח
1  כפית
סוכר לבן
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
גבינה צהובה מגוררות ומעורבבות יחד
0  לפי הטעם
בצל בצל סגול, עגבניות שרי, עלי בזיליקום, תירס, זיתים, פטריות ועוד
0  לפי הטעם
גבינת מוצרלה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    להכנת הבצק - מערבבים היטב קמח שמרים, מלח, סוכר, מים ו- 4 כפות שמן זית, מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה.
  • שלב 2

    7 דקות
    להכנת הרוטב - מבשלים 2 כפות שמן זית, עגבניות ושום ומוסיפים את רסק העגבניות. מוסיפים 4 כפות מים ותבלינים ומבשלים תוך ערבוב כ– 7 דקות. מצננים.
  • שלב 3

    5 דקות
    להרכבת הפיצה - מחלקים את הבצק ל– 3 חלקים. מרדדים כל חלק ומסדרים אותו על תבנית משומנת, יוצקים מהרוטב ומפזרים את הגבינות והתוספות.
  • שלב 4

    20 דקות
    אופים בחום של 190 מעלות כ – 20 דקות.
פיצה ביתית איכותית

שלב 1 מתוך 4

להכנת הבצק - מערבבים היטב קמח שמרים, מלח, סוכר, מים ו- 4 כפות שמן זית, מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה.

פיצה ביתית איכותית

שלב 2 מתוך 4

להכנת הרוטב - מבשלים 2 כפות שמן זית, עגבניות ושום ומוסיפים את רסק העגבניות. מוסיפים 4 כפות מים ותבלינים ומבשלים תוך ערבוב כ– 7 דקות. מצננים.

פיצה ביתית איכותית

שלב 3 מתוך 4

להרכבת הפיצה - מחלקים את הבצק ל– 3 חלקים. מרדדים כל חלק ומסדרים אותו על תבנית משומנת, יוצקים מהרוטב ומפזרים את הגבינות והתוספות.

פיצה ביתית איכותית

שלב 4 מתוך 4

אופים בחום של 190 מעלות כ – 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
נ נעמה

כןןןןןןןן אחלה בצק

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • מתכונים לפיצה
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיצה פסטה מטריפה

    פיצה פסטה מטריפה

    45 דקות קל
  • פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    55 דקות בינוני
  • פיצה עם אננס

    פיצה עם אננס

    60 דקות בינוני
  • פיצה מקמח שמרים

    פיצה מקמח שמרים

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים