המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבצק - מים בקערת המיקסר קמח, גבינה, שמן מים ומלח. מערבלים 10 דקות (הבצק דביק מאוד בשלב זה).
עוטפים בשקית ומתפיחים שעה.
אחרי שעה לשים שוב ומחלקים את הבצק ל-2 חלקים (כל חלק יהפוך לפיצה).
מקמחים ומרדדים.
להכנת הרוטב - מטגנים את הבצל עם שמן עד שקיפות.
מוסיפים אורגנו, תבלין מרגריטה, עגבניות, מלח ופלפל, רסק עגבניות ומים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפפריקה והשמן.
מורחים את הרוטב על הבצק, מפזרים גבינה צהובה או מוצרלה מגוררות ותוספות שאוהבים - עגבניות שרי, אורגנו, בזיליקום, זיתים ועוד.
אופים בתנור על חום של 180 מעלות, עד שהפיצה מזהיבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0