דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה ישראליצה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה ישראליצה

פיצה ישראליצה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כאמור הישראליות שבמתכון נובעת מרוטב עגבניות ופלפלים פיקנטי, ומגבינת קשקבל במקום פרמזן. הרוטב מוסיף, משנה חריפות, אבל לא יותר מדי.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קמח לבן
0.5  כוס
קמח תירס
0.5  חבילה
שמרים
1  כוס
מים פושרים
2  כפות
רוזמרין
9  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
2  כדורים
גבינת מוצרלה גדולים
0.25  כוס
גבינת קשקבל מגוררת
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מניחים את הקמחים והשמרים במעבד מזון עם להב פלדה. קוצצים כף עלי רוזמרין ומוסיפים. מתבלים בשפע פלפל שחור גרוס ובכף מלח. יוצקים פנימה שלוש כפות שמן זית ואת כוס המים. מפעילים את המעבד ונותנים לבצק להתגבש לכדור.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים כ-5 דק', עד שמתקבל בצק חלק ולא דביק. אם יש צורך, מוסיפים מעט קמח.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים שלוש כפות שמן זית לקערה גדולה ומגלגלים את כדור הבצק בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח. אם יש זמן, חובטים בבצק ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח. אם אין זמן גם התפחה אחת מספיקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום הכי גבוה שאפשר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים על משטח מקומח חצי מכמות הבצק, לעלה דק בעובי של 2-3 מ"מ (את החצי השני של הבצק ניתן לשמור במקרר עד 36 שעות).
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים 3-4 כפות קמח תירס על תבנית שטוחה ומניחים מעל את הבצק.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את הבצק בשלוש כפות שמן הזית הנותרות, ולאחר מכן בשליש צנצנת רוטב עגבניות (לא יותר).
  • שלב 8

    0 דקות
    קוצצים גס את המוצרלה ומפזרים על הרוטב. זורים מעל את הקשקבל, עלי רוזמרין הנותרים ועוד פלפל שחור, אם רוצים.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים כעשרים דקות בתנור הלוהט, עד שהגבינה מתחילה להשחים ושולי הבצק שחומים ופריכים. מגישים מיד.
פיצה ישראליצה

שלב 1 מתוך 9

הכנת הבצק: מניחים את הקמחים והשמרים במעבד מזון עם להב פלדה. קוצצים כף עלי רוזמרין ומוסיפים. מתבלים בשפע פלפל שחור גרוס ובכף מלח. יוצקים פנימה שלוש כפות שמן זית ואת כוס המים. מפעילים את המעבד ונותנים לבצק להתגבש לכדור.

פיצה ישראליצה

שלב 2 מתוך 9

מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים כ-5 דק', עד שמתקבל בצק חלק ולא דביק. אם יש צורך, מוסיפים מעט קמח.

פיצה ישראליצה

שלב 3 מתוך 9

יוצקים שלוש כפות שמן זית לקערה גדולה ומגלגלים את כדור הבצק בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח. אם יש זמן, חובטים בבצק ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח. אם אין זמן גם התפחה אחת מספיקה.

פיצה ישראליצה

שלב 4 מתוך 9

מחממים את התנור לחום הכי גבוה שאפשר.

פיצה ישראליצה

שלב 5 מתוך 9

מרדדים על משטח מקומח חצי מכמות הבצק, לעלה דק בעובי של 2-3 מ"מ (את החצי השני של הבצק ניתן לשמור במקרר עד 36 שעות).

פיצה ישראליצה

שלב 6 מתוך 9

מפזרים 3-4 כפות קמח תירס על תבנית שטוחה ומניחים מעל את הבצק.

פיצה ישראליצה

שלב 7 מתוך 9

מורחים את הבצק בשלוש כפות שמן הזית הנותרות, ולאחר מכן בשליש צנצנת רוטב עגבניות (לא יותר).

פיצה ישראליצה

שלב 8 מתוך 9

קוצצים גס את המוצרלה ומפזרים על הרוטב. זורים מעל את הקשקבל, עלי רוזמרין הנותרים ועוד פלפל שחור, אם רוצים.

פיצה ישראליצה

שלב 9 מתוך 9

אופים כעשרים דקות בתנור הלוהט, עד שהגבינה מתחילה להשחים ושולי הבצק שחומים ופריכים. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • מתכונים לפיצה
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיצה פסטה מטריפה

    פיצה פסטה מטריפה

    45 דקות קל
  • פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    55 דקות בינוני
  • פיצה עם אננס

    פיצה עם אננס

    60 דקות בינוני
  • פיצה מקמח שמרים

    פיצה מקמח שמרים

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים