דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה לבנה אקסטרה קריספית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה לבנה אקסטרה קריספית

פיצה לבנה אקסטרה קריספית

(5)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: שיר צ'יפ
פיצה ביתית משגעת עם טוויסט קריספי במיוחד של פירורי לחם מתובלים

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח מנופה
1  כף
שמרים יבשים
0.25  כפית
אבקת אפייה
0.5  כוס
שמן זית
0.5  כפית
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1.25  כוסות
מים פושרים
3  כפות
שמן זית
1  חבילה
תרד שטוף היטב ללא הגבעולים
2  שיני
שום כתושות
1  ענף
בזיליקום שטוף היטב וקצוץ
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
250  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה 28%
1  כוס
פירורית מתובלת אסם
100  גרם
גבינת מוצרלה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    שמים בקערת המיקסר חצי מכמות המים, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים.
  • שלב 2

    10 דקות
    מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וקצת מכוס שמן הזית ולשים במהירות איטית. תוך כדי לישה מוסיפים את שאר שמן הזית והמים, באיטיות. לשים 10 דקות עד שהבצק מתגבש לכדור יפה.
  • שלב 3

    25 דקות
    מאחדים את המלח. מעבירים את הבצק להתפחה בקערה משומנת היטב בשמן זית כ-25 דקות או יותר. ככל שמתפיחים את הבצק יותר (עד 72 שעות) הוא ישתבח! ‎לאחר 25 דקות הבצק מוכן, אפשר להתפיח אותו גם עד 72 שעות אבל כבר אחרי 25 דקות הוא מעולה ומתאים לכל מטרה.
  • שלב 4

    5 דקות
    להכנת המילוי: במחבת רחבה שמים את שמן הזית, מוסיפים את התרד והשום, מוסיפים מעט מלח ומערבבים היטב. מוסיפים את השמנת, בזיליקום, אגוז המוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם, ומעבירים לקירור עד שהבצק מוכן. חשוב שהרוטב ייגע בבצק כשהוא קר ולא חם.
  • שלב 5

    5 דקות
    על משטח עבודה פותחים את הבצק, לא חייבים לקמח כי הבצק ממש נוח לעבודה. מכסים את שולי הבצק בשמן זית ושמים מעל פירורים מתובלים. מוסיפים את הרוטב וגבינת המוצרלה.
  • שלב 6

    15 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו כרבע שעה, או עד שמתקבל צבע יפה.
  • שלב 7

    1 דקות
    ניתן לעטר אחרי האפייה בעלי רוקט. לאופציה חריפה/ פיקנטית ניתן להוסיף פלפל צ'ילי.
פיצה לבנה אקסטרה קריספית

שלב 1 מתוך 7

שמים בקערת המיקסר חצי מכמות המים, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים.

פיצה לבנה אקסטרה קריספית

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וקצת מכוס שמן הזית ולשים במהירות איטית. תוך כדי לישה מוסיפים את שאר שמן הזית והמים, באיטיות. לשים 10 דקות עד שהבצק מתגבש לכדור יפה.

פיצה לבנה אקסטרה קריספית

שלב 3 מתוך 7

מאחדים את המלח. מעבירים את הבצק להתפחה בקערה משומנת היטב בשמן זית כ-25 דקות או יותר. ככל שמתפיחים את הבצק יותר (עד 72 שעות) הוא ישתבח! ‎לאחר 25 דקות הבצק מוכן, אפשר להתפיח אותו גם עד 72 שעות אבל כבר אחרי 25 דקות הוא מעולה ומתאים לכל מטרה.

פיצה לבנה אקסטרה קריספית

שלב 4 מתוך 7

להכנת המילוי: במחבת רחבה שמים את שמן הזית, מוסיפים את התרד והשום, מוסיפים מעט מלח ומערבבים היטב. מוסיפים את השמנת, בזיליקום, אגוז המוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם, ומעבירים לקירור עד שהבצק מוכן. חשוב שהרוטב ייגע בבצק כשהוא קר ולא חם.

פיצה לבנה אקסטרה קריספית

שלב 5 מתוך 7

על משטח עבודה פותחים את הבצק, לא חייבים לקמח כי הבצק ממש נוח לעבודה. מכסים את שולי הבצק בשמן זית ושמים מעל פירורים מתובלים. מוסיפים את הרוטב וגבינת המוצרלה.

פיצה לבנה אקסטרה קריספית

שלב 6 מתוך 7

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו כרבע שעה, או עד שמתקבל צבע יפה.

פיצה לבנה אקסטרה קריספית

שלב 7 מתוך 7

ניתן לעטר אחרי האפייה בעלי רוקט. לאופציה חריפה/ פיקנטית ניתן להוסיף פלפל צ'ילי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ע ענת

האם במקום תרד אפשר פיטריות?

מערכת בישולים

היי, אפשר, תטגני אותן גם כמו את התרד בשלבי ההכנה 🌾

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חלבי
  • חברים
  • אפייה
  • בראנץ'
  • גבינות
  • מתאבנים
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה ראשונה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לפיצה
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיצה פסטה מטריפה

    פיצה פסטה מטריפה

    45 דקות קל
  • פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    55 דקות בינוני
  • פיצה עם אננס

    פיצה עם אננס

    60 דקות בינוני
  • פיצה מקמח שמרים

    פיצה מקמח שמרים

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים