המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה וחלקה, כ-10 דקות במיקסר.
לאחר מכן מכסים את הבצק ל-120 דקות.
מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לשניים. כל חלק מקמחים ומשטחים על משטח עבודה. מורחים על כל בצק חצי מכמות השוקולד ועל זה מפזרים את הבננות והאגוזים.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-15 דקות ומגישים חם עם גלידת וניל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0