דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה סביח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה סביח

פיצה סביח

(0)
20 דקות
קל
Recipe Adimo
מתכונאי/ת: מורן לידור
פיצה יצירתית שמכינים בצ'יק מבצק לפיצה בונז'ור

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פיצה מצונן
250  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
100  גרם
רוטבעגבניות לבישול פסטה
2  קורט
פלפל אדום חריף שאטה גרוס
1 
חציל גדול, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
0.5  ליטר
שמן קנולה
4 
ביצים קשות חתוכות לרבעים
0.5  זר
אורוגולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מכינים רוטב פיקנטי: מערבבים רוטב עגבניות פרפקטו עם פלפל שאטה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מכינים את החצילים: מטגנים קוביות חציל בשמן עמוק עד שהן מזהיבות, מעבירים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת. מפזרים על החצילים מלח גס ומערבבים בעדינות סמוך להגשה.
  • שלב 3

    1 דקות
    מרכיבים את הפיצה ואופים: מחממים תנור ל- 240 מעלות.
  • שלב 4

    5 דקות
    מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים עליו מוצרלה ואת קוביות החציל.
  • שלב 5

    9 דקות
    אופים בתנור רגיל 8-9 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.
  • שלב 6

    5 דקות
    מניחים את רבעי הביצה הקשה ועלי ארוגולה על הפיצה המוכנה ומטפטפים למעלה מעט טחינה.
  • שלב 7

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
פיצה סביח

שלב 1 מתוך 7

מכינים רוטב פיקנטי: מערבבים רוטב עגבניות פרפקטו עם פלפל שאטה.

פיצה סביח

שלב 2 מתוך 7

מכינים את החצילים: מטגנים קוביות חציל בשמן עמוק עד שהן מזהיבות, מעבירים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת. מפזרים על החצילים מלח גס ומערבבים בעדינות סמוך להגשה.

פיצה סביח

שלב 3 מתוך 7

מרכיבים את הפיצה ואופים: מחממים תנור ל- 240 מעלות.

פיצה סביח

שלב 4 מתוך 7

מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים עליו מוצרלה ואת קוביות החציל.

פיצה סביח

שלב 5 מתוך 7

אופים בתנור רגיל 8-9 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.

פיצה סביח

שלב 6 מתוך 7

מניחים את רבעי הביצה הקשה ועלי ארוגולה על הפיצה המוכנה ומטפטפים למעלה מעט טחינה.

פיצה סביח

שלב 7 מתוך 7

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • גבינות
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לפיצה
  • על בסיס עגבניות
  • מתכונים בחצי שעה
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מתכון קליל לפסטה פיצה

    מתכון קליל לפסטה פיצה

    30 דקות קל
  • פיצה סביח

    פיצה סביח

    20 דקות קל
  • מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

    מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • השפים שלנו