דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה עם תוספות לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה עם תוספות לפסח

פיצה עם תוספות לפסח

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: דוד גדג'
פיצה ביתית מבצק אוורירי, רוטב עגבניות עשיר ומלא תוספות שמשדרגות את כל החגיגה. צילום: שירן כהן שי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
אסם תערובת לפיצה ופוקצ'ה ל.גלוטן
1  כף
שמן זית
2  כפות
שמרים יבשים כשר לפסח
20  גרם
חמאה
1  כף
שמן זית
1  כפית
שום כתוש
30 
עגבנייה
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
אורגנו
1  צנצנת
ארטישוק משומר א-לה רומנה
1 
בצל סגול פרוס
1  כוס
זיתי קלמטה מסוג קלמטה
6  פרוסות
פלפל אדום קלויים
10  עלים
בזיליקום
200  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת או פרוסה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת הבצק: מכניסים לקערת מיקסר כוס וחצי (280 מ"ל) מים, מפוררים פנימה קוביית שמרים טריים כשר לפסח (25 מ"ל). מוסיפים את תוכן התערובת לפיצה, מערבלים באיטיות בעזרת וו לישה. לאחר קבלת בלילה אחידה מוסיפים 1 כף (15 גרם) שמן זית. ממשיכים בערבול במהירות נמוכה 5 דקות.
  • שלב 2

    30 דקות
    מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-30 דקות, עד להכפלת הנפח. לאחר ההתפחה משטחים את הבלילה בעזרת מרית משומנת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. משהים בתבנית ל-5 דקות נוספות.
  • שלב 3

    2 דקות
    **טיפ- משאירים קצת מהתערובת על מנת "לקמח" את תחתית הפיצה.
  • שלב 4

    10 דקות
    להכנת הרוטב: מטגנים את השום בחמאה ובשמן הזית עד להשחמה קלה, מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים אותן לחריכה מהירה, מוסיפים את התבלינים ומבשלים 10 דקות. מעבירים את התוכן למעבד מזון או משתמשים במוט בלנדר וטוחנים הכל עד לקבלת מרקם חלק ורוטב טעים ועשיר.
  • שלב 5

    5 דקות
    כשהרוטב התקרר מעט, מחלקים את הבצק לכדורים ומהכדורים יוצרים את צורת הפיצה שאנחנו רוצים, מסדרים את תחתיות הפיצה בתבנית ועל גבי נייר אפייה. מורחים את הרוטב מעל לבצק, מוסיפים את הגבינה ומסדרים את כל התוספות מעל.
  • שלב 6

    20 דקות
    מכניסים לתנור טורבו שחומם מראש לחום של 180-190 מעלות ל-20 דקות, או עד שהפיצה מוכנה. לפני ההגשה מפזרים עלי בזיליקום טריים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • אחר
  • אחר
  • אחר
  • פיוזן
  • חגיגה
  • חברים
  • פסטות
  • אפייה
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • גבינות
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • פינגר פוד
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מטבח עולמי
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • מתכונים לפיצה
  • על בסיס עגבניות
  • מבשלים עם הילדים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיצה קשת בענן

    פיצה קשת בענן

    75 דקות קל
  • פיצה של קרין גורן

    פיצה של קרין גורן

    150 דקות בינוני
  • שבלולי פיצה זיתים וקשקבל

    שבלולי פיצה זיתים וקשקבל

    40 דקות בינוני
  • פיצה של רפי

    פיצה של רפי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים