המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
פותחים את הבצק ישירות על נייר האפייה איתו הוא מגיע ומניחים על תבנית התנור.
מברישים במעט שמן זית את השוליים של הבצק.
מורחים את רוטב הפיצה על כל הבצק ומשאירים שוליים של כ-2 ס"מ (ליצירת "קשה" לפיצה).
מפזרים מעל את האורגנו, את פתיתי הגבינה ואת חצאי עגבניות השרי (אם רוצים אפשר להוסיף רק מחצית, ואת היתר רק בהגשה).
מכניסים לתנור ל-20 דקות או עד ששולי הבצק מוזהבים כרצוננו.
מוציאים, מפזרים מעל עלי בזיליקום טריים, רוקט וקרעי כדור מוצרלה.
מזלפים את הבלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0