דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיתות סטייל אבולעפיה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיתות סטייל אבולעפיה

פיתות סטייל אבולעפיה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
פיתות מעט מתקתקות, טבולות בשומשום, אפיה קצרה ויש לכם ערימת פיתות שפשוט ייטרפו ברגע

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
9  כפות
סוכר לבן
2  כפות
שמרים יבשים
2.5  כוסות
מים
1 
ביצה
1  כפית
מלח
2  כוסות
מים
1  כוס
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    7 דקות
    שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר למעט המלח. לשים 7 דקות.
  • שלב 2

    2 דקות
    מוסיפים את כפית המלח ולשים כ-2 דקות נוספות.
  • שלב 3

    60 דקות
    לשמן ידיים ולעטוף את הבצק עם הידיים המשומנות. לכסות את הקערה בניילון נצמד ולתת לבצק לתפוח 60 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    קורצים מהבצק 20 כדורים. פותחים כל כדור עם מערוך לפיתה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים קערה עם מים וקערה עם שומשום.
  • שלב 6

    0 דקות
    טובלים במים ואחר כך בשומשום משני צדדי הפיתה.
  • שלב 7

    0 דקות
    אפשר לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כמספר דקות או בסיר פלא.
פיתות סטייל אבולעפיה

שלב 1 מתוך 7

שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר למעט המלח. לשים 7 דקות.

פיתות סטייל אבולעפיה

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את כפית המלח ולשים כ-2 דקות נוספות.

פיתות סטייל אבולעפיה

שלב 3 מתוך 7

לשמן ידיים ולעטוף את הבצק עם הידיים המשומנות. לכסות את הקערה בניילון נצמד ולתת לבצק לתפוח 60 דקות.

פיתות סטייל אבולעפיה

שלב 4 מתוך 7

קורצים מהבצק 20 כדורים. פותחים כל כדור עם מערוך לפיתה.

פיתות סטייל אבולעפיה

שלב 5 מתוך 7

מכינים קערה עם מים וקערה עם שומשום.

פיתות סטייל אבולעפיה

שלב 6 מתוך 7

טובלים במים ואחר כך בשומשום משני צדדי הפיתה.

פיתות סטייל אבולעפיה

שלב 7 מתוך 7

אפשר לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כמספר דקות או בסיר פלא.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיתות עם זעתר תוצרת בית

    פיתות עם זעתר תוצרת בית

    60 דקות בינוני
  • פיתות מתובלות כתוספת לבשר של סיגלית משה

    פיתות מתובלות כתוספת לבשר של סיגלית משה

    20 דקות קל
  • כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

    כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

    45 דקות בינוני
  • קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

    קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים