דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פלאפל טעים של בית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פלאפל טעים של בית

פלאפל טעים של בית

(5)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי אדרי
פותחים בבית דוכן פלאפל עם כדורים קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פלאפל בקלי קלות
240  מיליליטר
מים מהברז
1  ליטר
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    שמים בקערה את תכולת שקית הפלאפל, מוסיפים מים. משאירים את התערובת 8 דקות לייצוב.
  • שלב 2

    5 דקות
    יוצרים כדורים בעזרת ידיים רטובות או בעזרת מכשיר פלאפל.
  • שלב 3

    10 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק – 170 מעלות, ומטגנים את הכדורים, מערבבים מדי פעם עד להשחמה מכל הצדדים.
  • שלב 4

    1 דקות
    מוציאים לרשת קריספר לטפטוף השמן.
  • שלב 5

    2 דקות
    שמים בפיתה כל מה שאוהבים - חומוס, טחינה, חריף, עמבה, סלט ירקות, כרוב כבוש ועוד. מערבבים בצל עם סומק ופטרוזיליה.
פלאפל טעים של בית

שלב 1 מתוך 5

שמים בקערה את תכולת שקית הפלאפל, מוסיפים מים. משאירים את התערובת 8 דקות לייצוב.

פלאפל טעים של בית

שלב 2 מתוך 5

יוצרים כדורים בעזרת ידיים רטובות או בעזרת מכשיר פלאפל.

פלאפל טעים של בית

שלב 3 מתוך 5

מחממים שמן לטיגון עמוק – 170 מעלות, ומטגנים את הכדורים, מערבבים מדי פעם עד להשחמה מכל הצדדים.

פלאפל טעים של בית

שלב 4 מתוך 5

מוציאים לרשת קריספר לטפטוף השמן.

פלאפל טעים של בית

שלב 5 מתוך 5

שמים בפיתה כל מה שאוהבים - חומוס, טחינה, חריף, עמבה, סלט ירקות, כרוב כבוש ועוד. מערבבים בצל עם סומק ופטרוזיליה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יהודית

לפי דעתי לבזבז ליטר שמן עבור כמה כדורי פלאפל זה בזבוז משווע. אפשר לשטח את הכדורים לקציצות ולטגן רגיל עם מעט שמן.

י יהודי

יש מאכלים שאם לא יודעים ,לא עושים.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • כריכים
  • קטניות
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מנת פלאפל בקלי קלות

    מנת פלאפל בקלי קלות

    40 דקות קל
  • סלט פלאפל ורימונים

    סלט פלאפל ורימונים

    30 דקות קל
  • פלאפל תוצרת בית

    פלאפל תוצרת בית

    45 דקות קל
  • קציצות בטעם פלאפל

    קציצות בטעם פלאפל

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים