המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטחון את כל המצרכים, מלבד התבלינים, אבקת האפיה והביצה, במעבד בשר.
להוסיף את שאר המצרכים לתערובת ולערבב היטב.
אם העיסה רכה מידי להוסיף פירורי לחם. לכדרר לכדורים בגודל אחיד.
לחמם שמן ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0