המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשרוף את הפלפלים על האש עד מתי שרואים שהפלפל נהיה רך פחות או יותר.
מוציאים מהאש וממתינים מספר דקות.
מקלפים ושוטפים, פורסים לרצועות מתבלים לפי הטעם ומוסיפים את המיץ שיצא מהפלפלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0