המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחוררים את כל סוגי הפלפלים ומטגנים מכל הצדדים.
שמים אותם בשקית ניילון במשך 10 דק' ומקלפים בקלות.
מוסיפים לפלפלים את השום, המלח והחומץ ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0