דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה אסייתית עם סלמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה אסייתית עם סלמון

פסטה אסייתית עם סלמון

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פטוצ'יני מוקפץ עם בצל, כרוב, גזר, קישוא, שעועית וגמבה ברוטב נהדר. מוגש עם נתח סלמון טרי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
סלמון חתוך לקוביות
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
0.25 
כרוב
3 
גזרים
2 
פלפל אדום
1 
קישוא
2  כוסות
שעועית ירוקה שלמה, קפואה
2 
בצל בינוני
5  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הסלמון בקערה. מוסיפים 3 כפות רוטב בסיס ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרתיחים מים לפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים ומצננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותכים את כל הירקות לפרוסות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן זית במחבת רחבה ומטגנים את הבצל והגזר עד לריכוך. מוסיפים את הקישואים ומטגנים יחד דקה. מוסיפים את יתר הירקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לקראת התרככות הירקות מוסיפים 4-6 כפות רוטב בסיס, לפי הטעם.
  • שלב 7

    7 דקות
    אופים את הסלמון בתנור החם במשך 7 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה לירקות ומערבבים היטב. מוסיפים רוטב, מלח ופלפל לבן.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופן ההגשה: מסדרים בצלחת את הירקות המוקפצים ומעליהם קוביות סלמון. ניתן להוסיף מעט בוטנים וכוסברה קצוצה או בצל ירוק. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב פסטו

    פסטה ברוטב פסטו

    20 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים